Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 4. Hafta - Bayram Özel Haftası 🍒

• Güldürdün
Reactions: cehennet and STAR
@Cervantes 50 tl kazanmışsın. İyiki önceden 25.000 kazanmıştın. Hayırlı olsun. 🙂

(@cehennet sana kutu önerdi mi 😊)

@Dosi @xdragxx Muhammet düşük puanla ayrılmıştı. Ona da bir teselli yarışması ayarlayın bence.:Z

Teşekkür ederim. Evet tek tesellim önceden 25.000 kazanmış olmam. :A @cehennet kutu önerdi ve ilk kez yakmadı bir yarışmacının başını. :A
Yinede onun pek sağı solu belli olmuyor. :A @cehennet

2 kutu açtırdım. Kendi kutumu da aç dedim sonradan. :A Rica ederim cancağızım.:bhr:

Yani faturasız :A Peki süresi kaç aydı? Örn;100 lira yükledin 3 ay kullandın günü doldu.Kartınızla görüşme yapabilmek için lütfen yükleme yapınız sesli uyarısı alıyor musun ? Gelen çağrılara yanıt verebiliyorsun ama sen çağrı bırakamıyorsun.
Paket 1 ay geçerli ama tekrar yükleme işini diyorsan 1 sene yüklemezsen 12. aydan sonra sorun oluyor. 10. ay sana mesaj geliyor 2 ay içinde hattına para yükle diye. Toplam bir sene olup kapanacağı zamanda 2 hafta içinde yüklersen kartını kullanmaya devam edersin diyor ve 1 sene olunca ne ararsın ne aranırsın ama ek bir süre var. Para yüklediğin dakikada düzeliyor.
------

@Dosi @xdragxx Muhammet düşük puanla ayrılmıştı. Ona da bir teselli yarışması ayarlayın bence.:Z

2 kutu açtırdım. Kendi kutumu da aç dedim sonradan. :A Rica ederim cancağızım.:bhr:
Herşey önceden ayarlanmış ve planlı bir şekilde ilerleyeceğiz :A

Bizi izlemeye devam edin :A Önerilerinizi alıyoruz yeni sürprizler de olabilir :A

Paket 1 ay geçerli ama tekrar yükleme işini diyorsan 1 sene yüklemezsen 12. aydan sonra sorun oluyor. 10. ay sana mesaj geliyor 2 ay içinde hattına para yükle diye. Toplam bir sene olup kapanacağı zamanda 2 hafta içinde yüklersen kartını kullanmaya devam edersin diyor ve 1 sene olunca ne ararsın ne aranırsın ama ek bir süre var. Para yüklediğin dakikada düzeliyor.
------

Evet her şey planlı sırada ben varım, sıranızı bekleyin lütfen. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Ee sen ne zaman yarışıyorsun? :A Kazandığın ödülden bir pay verirsin belki. :Z
Şimdilik Cuma, tabi vazgeçmezsem :A bugün tüm gün iş güç yemek vs. İle meşguldüm. Misafir bekliyorum. Ozaman bayram başlar. Daha kimse ile bayramlaşmadım :A yarında kendi aramızada yoğun oluruz. Perşembe belirsiz ama Cuma kendimle başbaşa kalırım gibi :A tabi bende ev ziyareti yapacağım ama sadece 1 ev var :A onu da hafta sonuna sıkıştırırım gibi. Tüm haftamı yazdım ve bizde planlar anlık değişir Vmym programımız gibi :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
------

Seni gizli sabarist seni... :A Paketin geçerli süresi dolduğunda sen arama yapamıyor ama gelen aramaları açabiliyorsun tamam

• İlginç
Reactions: Dosi
Yoldaşım birtanesin en azından hainlik seviyemin "Master " degree olduğunu itiraf ettin.Bu da birşey... :A Mikasa'ya selam, hainliğe devam...
Yooo 'Master' degree dediğimi hatırlamıyorum o iş öyle kolay değildir... Sadece bizle takıla takıla hainlik öğrendiğinden bahsettim... :A Diyalogları kendine göre yorumlama kardeşim... :A

Seni gizli sabarist seni... :A Paketin geçerli süresi dolduğunda sen arama yapamıyor ama gelen aramaları açabiliyorsun tamam
Yoo, aylık paket bitse dahi ikiside olur ama 1 sene paket yüklenmese hiç biri olmaz :A
------

Bugün akşama kadar yokum dedim diye @xdragxx tatil yaptı galiba :A
Perşembe gününe bir sürprizimiz var. Yarın duyuru yapılır :A

Son düzenleme:
@Özgür 😡 dün söz verdin gelmedin 😡
Hep böyle olacaksa seni geri çıkaralım kutu açma listesinden :A

Ben 100 kez yarışsam yine de düşük bir miktar ile ayrılırım. :A
stamp GIF by South Park

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Cervantes