Sen de haklısın ben de fark ederdim muhakkak...Köye geldim ama işler hiç de hoş ilerlemiyor, şuan 0 gelişme ve olabildiğine monoton...
Bakalım uğrayabilirsem çözeriz elbette...
![]()
Aynen doğru sende beni farkederdin![]()
Sen ve @Turkuazz benim bölüme özel 1 bölümlük kutu açan olursunuz(Turkuazz sen sonra kalıcı olursun
)
Neyi niçin söylediğimi nasıl da biliyor...(Aslında ben de kendimi fark ederdim diyip kendimi övmüştüm ve bunu fark ettin ve taş attın...
)
E yani, bilmezmiyim, aynen o maksatla yazdım(sende belki olurda anlamamışsa parantez içinde yinede dip not yazayım laf kendimeydi anlasın demişsindir
)
Hahaha kesinlikle. Hem o hem de mesajı okuyan kişiler de nasıl bir ruh hastası olduğumu görsünler istedim...Yoksa senin anlayacağından emindim...
![]()
Adam ruh hastası oluşunu bile övgüyle anlatıyor![]()
Bu program aşırı ziyatetçi çekiyor. Doğru olanı yapmışsın![]()
Hahaha hiç sorma, gerçekten normal bir vaka değilim...![]()
Evet bu yarışma niyeyse 575757 sayfa ve mesajla fazla ilgi çekici bir hale gelmiş...![]()
Bu programa başlarken ne ben ne de @xdragxx bunu öngördük ama bi baktık program uçtueğlence, hüzün ve ayak kaydırma, ne dersen hepsi bu yarışmada var
![]()
Yoldaşım birtanesin en azından hainlik seviyemin "Master " degree olduğunu itiraf ettin.Bu da birşey...Yarın işte ama part 2 yaparım belki. Konuşuruz
@cehennet geçen seneden beri ara ara gelip forumun tozunu yuttu ve son haftalarda bam bam bam baş yakmaya başladı![]()