HarikasınKim demiş?![]()
Bende kaçayım artık. Ziyaretçiler bile gitmiş
İyi geceler
HarikasınKim demiş?![]()
İyi gecelerHarikasın
Bende kaçayım artık. Ziyaretçiler bile gitmiş
İyi geceler![]()
Yarışacağın gün sana uygun olan saatte yapılacak?Ben yarışmadan çekilmek istiyorum mümkünse, çok hızlı işliyor ve saatleri denk getiremiyorum...
Ya hemen de gözüne çarpıyorum...
Farkedilmezmisin sen hiçYa hemen de gözüne çarpıyorum...![]()
detaylı yoğunluk çıkmazsa mutlaka yayındayımFarkedilmezmisin sen hiç![]()
Yarın Bayram özelde vaktin varsa bir ara uğra bana kutu numarası söyle yak başımı@Turkuazz senin içinde geçerli
![]()
Sana TW'de zamanı çıtlatırım ama oraya yarın herzamankinden daha fazla bakdetaylı yoğunluk çıkmazsa mutlaka yayındayım![]()
Sen de haklısın ben de fark ederdim muhakkak...Farkedilmezmisin sen hiç![]()
Yarın Bayram özelde vaktin varsa bir ara uğra bana kutu numarası söyle yak başımı@Turkuazz senin içinde geçerli
![]()
Aynen doğru sende beni farkederdinSen de haklısın ben de fark ederdim muhakkak...Köye geldim ama işler hiç de hoş ilerlemiyor, şuan 0 gelişme ve olabildiğine monoton...
Bakalım uğrayabilirsem çözeriz elbette...
![]()
Neyi niçin söylediğimi nasıl da biliyor...Aynen doğru sende beni farkederdin![]()
Sen ve @Turkuazz benim bölüme özel 1 bölümlük kutu açan olursunuz(Turkuazz sen sonra kalıcı olursun
)
E yani, bilmezmiyim, aynen o maksatla yazdımNeyi niçin söylediğimi nasıl da biliyor...(Aslında ben de kendimi fark ederdim diyip kendimi övmüştüm ve bunu fark ettin ve taş attın...
)
Hahaha kesinlikle. Hem o hem de mesajı okuyan kişiler de nasıl bir ruh hastası olduğumu görsünler istedim...E yani, bilmezmiyim, aynen o maksatla yazdım(sende belki olurda anlamamışsa parantez içinde yinede dip not yazayım laf kendimeydi anlasın demişsindir
)
Adam ruh hastası oluşunu bile övgüyle anlatıyorHahaha kesinlikle. Hem o hem de mesajı okuyan kişiler de nasıl bir ruh hastası olduğumu görsünler istedim...Yoksa senin anlayacağından emindim...
![]()
Hahaha hiç sorma, gerçekten normal bir vaka değilim...Adam ruh hastası oluşunu bile övgüyle anlatıyor![]()
Bu program aşırı ziyatetçi çekiyor. Doğru olanı yapmışsın![]()
Bu programa başlarken ne ben ne de @xdragxx bunu öngördük ama bi baktık program uçtuHahaha hiç sorma, gerçekten normal bir vaka değilim...![]()
Evet bu yarışma niyeyse 575757 sayfa ve mesajla fazla ilgi çekici bir hale gelmiş...![]()
Demek o kadar kaos var ha... Bak benim de ilgimi çekti şuan... Fırsat olursa 1 bölümü canlı takip etmeye çalışacağım ama bakalım oluşur mu fırsat...Bu programa başlarken ne ben ne de @xdragxx bunu öngördük ama bi baktık program uçtueğlence, hüzün ve ayak kaydırma, ne dersen hepsi bu yarışmada var
![]()
O da benim yarıştığım bölüm olsunDemek o kadar kaos var ha... Bak benim de ilgimi çekti şuan... Fırsat olursa 1 bölümü canlı takip etmeye çalışacağım ama bakalım oluşur mu fırsat...![]()
Sen yarıştığın bölümü bana çıtlatırsın erkenden ona göre ayar çekmeye çalışırım.