- Reaksiyon puanı
- 38,824
- Puanı
- 1,060
Hareketli görseli mutlaka izle . OkHiç sorma epik bir dalgınlık hareketi yapmışım fakat çok sonradan jeton düştü asıl sebebiSpoiler kötü oldu ama
![]()
Hareketli görseli mutlaka izle . OkHiç sorma epik bir dalgınlık hareketi yapmışım fakat çok sonradan jeton düştü asıl sebebiSpoiler kötü oldu ama
![]()
Baktım şimdiTaner gibi delirmek için komple yarışmacı olmam lazım
Tüm videoları efsane ya skljgsgjkl
BilemeyecemBaktım şimdiBunlar kavga ederken başka kimse yokmuydu. Adada sadece 3 kişi kalmış gibi
![]()
Paylaştığın gün aynı mıydı? Ben açarken sanki düzgündüHiç sorma epik bir dalgınlık hareketi yapmışım fakat çok sonradan jeton düştü asıl sebebiSpoiler kötü oldu ama
![]()
Kızın ayağını yaktı, neresi kralBilemeyecemKral ya nasıl ezdirmiyor ama kendini
![]()
Ufak bir talihsizlikPaylaştığın gün aynı mıydı? Ben açarken sanki düzgündü
------
Kızın ayağını yaktı, neresi kral![]()
Evet paylaştığımda farklıydı fakat sonradan değişme sebebini çözdüm, bir ara çıtlatırımPaylaştığın gün aynı mıydı? Ben açarken sanki düzgündü
------
Kızın ayağını yaktı, neresi kral![]()
Biz ona kabalık diyoruzUfak bir talihsizlik![]()
SMS attığın oldu mu?Ufak bir talihsizlik![]()
Yok o zaman da inanmazdım sms olayınaSMS attığın oldu mu?![]()
Geldim dediğimde bitmişti. 20 dakika biriktirdim işteEvet paylaştığımda farklıydı fakat sonradan değişme sebebini çözdüm, bir ara çıtlatırım
İşlerin bitti mi yoksa 10 dk mi son?![]()
Neresi itme be itme görmesek itme diyecezBiz ona kabalık diyoruzitmiş
Ben bugünlerde tek öğün zor yiyorum ama ikinci öğün adına da bir iki şey atıştırmaya çalışıyorum zor olsa daGeldim dediğimde bitmişti. 20 dakika biriktirdim işte
Yemekte yedim![]()
Yarın geldiğinde sürprizi açıklaNeresi itme be itme görmesek itme diyecez![]()
Sebebini bana da söyleEvet paylaştığımda farklıydı fakat sonradan değişme sebebini çözdüm, bir ara çıtlatırım
İşlerin bitti mi yoksa 10 dk mi son?![]()
Ayran içmeyeli en az 2 hafta oldu gibi. Onu yapayım biBen bugünlerde tek öğün zor yiyorum ama ikinci öğün adına da bir iki şey atıştırmaya çalışıyorum zor olsa daYine geç de olsa yemek iyidir
![]()
İki kişinin bildiği sır değildirSebebini bana da söyle![]()
Ayran çorbası da yapıverAyran içmeyeli en az 2 hafta oldu gibi. Onu yapayım bi![]()
Ayran çorbası bilmemİki kişinin bildiği sır değildir
------
Ayran çorbası da yapıver![]()
Tamamdır açıklarımYarın geldiğinde sürprizi açıkla![]()
Erkenden kaçıyorsun olmadı şimdi...Tamamdır açıklarım
O zaman benden herkese iyi geceler yarın görüşürük...
İyi geceler. Yarın öğlen görüşürükTamamdır açıklarım
O zaman benden herkese iyi geceler yarın görüşürük...