Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 4. Hafta - Bayram Özel Haftası 🍒

Anlamadım da aynen benimki de faturasız ama tarifem 32 liraydı sanırım. Sağ olsunlar 8GB internet veriyorlar. :bhr:
Ben aylık paket yüklemiyorum. Şunu anlatmak istedim.Tl olmadan önce 100 kontör yüklediğimde rahatça üç ayı tamamlayabiliyor hatta kontör arttırıp (üç ayı doldurduktan sonra arama yapılamazdı) bir 100 daha yükleyip üç basamaklı sayılara ulaşıyordum.Operatör Tl geçince yetmemeye başladı.

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Yani demek istediğim ben bu ay 35 TL kampanya alsam diğer ay en düşük 50 TL var diyorlar. Her ay misal senin 32 TL 8 GB olarak sabit paket yok sizde ?
Bizim burada özellikle faturalı hatlarda hangi müşteriye kaça tutturursa mantığıyla paket veriyorlar. Mesela normalde 70 TL olan bir paketi sözleşmesini uzatmak istemeyen başka müşteriye 40 - 50 tl ye verebiliyorlar. Düzenbazlık hat safhada bizim burada.

• Üzücü
Reactions: Dosi
Haa tamam ben bizde sabit yok dedin zannettim. :A
Bizde yığınla paket var. Çalıştığımda 100 TL ödüyorum 10 GB (ki yarısı bile gitmez okadar video izlememe rağmen) sınırsız SMS MMS ve 200 dakika İsveç içi :A bazen 200 TL verip sınırsız arama oluyor :A
Şimdilerde ise artan GB diğer aya aktarılıyormuş.
Ben şuan evdeyim diye paket yüklenmiyorum ama çalıştığımda herzaman internetim açıktı :A tr akrabalar ailemden birine ulaşmazsa hemen beni ararlardı herzaman Whatsapp'tan ulaşmak kolaydı diye :A
------

Bizim burada özellikle faturalı hatlarda hangi müşteriye kaça tutturursa mantığıyla paket veriyorlar. Mesela normalde 70 TL olan bir paketi sözleşmesini uzatmak istemeyen başka müşteriye 40 - 50 tl ye verebiliyorlar. Düzenbazlık hat safhada bizim burada.
Bir başka şeyde ben orda az internet kullanırım ama GB çok yer. Burda ise tam tersi :S

Bizde yığınla paket var. Çalıştığımda 100 TL ödüyorum 10 GB (ki yarısı bile gitmez okadar video izlememe rağmen) sınırsız SMS MMS ve 200 dakika İsveç içi :A bazen 200 TL verip sınırsız arama oluyor :A
Ben şuan evdeyim diye paket yüklenmiyorum ama çalıştığımda herzaman internetim açıktı :A tr akrabalar ailemden birine ulaşmazsa hemen beni ararlardı herzaman Whatsapp'tan ulaşmak kolaydı diye :A
------

Bir başka şeyde ben orda az internet kuşlanırım ama GB çok yer. Burda ise tam tersi :S
İşte bizde de çok fazla çeşit var. Ben 32 TL'ye 8 GB dedim de normalde diğer hatlarda veya aynı hattın diğer tarifelerinde imkansıza yakın bir şey bu. :A Gerçi sizde de yurt dışı olduğundan fiyatlar uçuk da beklediğim ksdar beter değil :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Artan GB'ı diğer aya aktarma işi fevkalade.Bunu yapan operatöre ömür boyu bağlı kalmalı. @slhttnmtl :A

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Dosi and slhttnmtl
İşte bizde de çok fazla çeşit var. Ben 32 TL'ye 8 GB dedim de normalde diğer hatlarda veya aynı hattın diğer tarifelerinde imkansıza yakın bir şey bu. :A Gerçi sizde de yurt dışı olduğundan fiyatlar uçuk da beklediğim ksdar beter değil :A
50 TL 'ye 0.5 GB :A ama yurt dışı çok hesaplı tarifelerde var :A
------

Hep ben yokken dağıtıyorsunuz bitmiş yine :A
Şansına küs :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
  • Güldürdün
Reactions: eskici
Yok paket yükleme. Bizde 1 sene hiç birşey yüklemesende olur :A son 1 sene saymazsak öncesi her ay duruma göre 100 veya 200 TL yüklerdim :A
------

Parayı herzaman kendine çeken biri :A
Yani faturasız :A Peki süresi kaç aydı? Örn;100 lira yükledin 3 ay kullandın günü doldu.Kartınızla görüşme yapabilmek için lütfen yükleme yapınız sesli uyarısı alıyor musun ? Gelen çağrılara yanıt verebiliyorsun ama sen çağrı bırakamıyorsun.

• Güldürdün
Reactions: Dosi