Şu yarışmada kazanılan parayı Fenerbahçe’ye bağışlasalarKurutulmuş eti de severim kurutulmamış löp eti de severim, pişirilmiş kavurmayı da severim donduurlmuş kavurmayı da, etin her türlüsüne okeyim benim kadar et obur zor bulunur doğrusuKahvaltıda, öğlen, akşam her daim yiyebilirim
![]()
Aşı olmayanları senaryomla korkutmaya çalışıyorum Aşı olsunlar diye @Tolstoyevski @serhatt @keremAdındır.![]()
Bein sport yüzünden transfer yapamıyoruz 100 milyon TL nedirTerbiyesiz![]()
Etki eder umarım.Şu yarışmada kazanılan parayı Fenerbahçe’ye bağışlasalar
------
Aşı olmayanları senaryomla korkutmaya çalışıyorum Aşı olsunlar diye @Tolstoyevski @serhatt @kerem
------
Bein sport yüzünden transfer yapamıyoruz 100 milyon TL nedir
Forumda özellikleEtki eder umarım.
Büyük sıkıntı reyizŞu yarışmada kazanılan parayı Fenerbahçe’ye bağışlasalar
------
Aşı olmayanları senaryomla korkutmaya çalışıyorum Aşı olsunlar diye @Tolstoyevski @serhatt @kerem
------
@xdragxx yarışacağı zaman Fenerbahçe'ye bağış için yarışır. Haklısın. Acun öyle bir şey yapsa iyi olur @Tolstoyevski 'de GS için isterŞu yarışmada kazanılan parayı Fenerbahçe’ye bağışlasalar
------
------
Ben Zey TV için yarışırım öylesine adadım kendimi değerimi bil@xdragxx yarışacağı zaman Fenerbahçe'ye bağış için yarışır. Haklısın. Acun öyle bir şey yapsa iyi olur @Tolstoyevski 'de GS için ister
Kısacası para cebime girsin diyorsunBen Zey TV için yarışırım öylesine adadım kendimi değerimi bil![]()
![]()
![]()
Sence ben öyle bir insan mıyımKısacası para cebime girsin diyorsun![]()
Cevabımı biliyorsunSence ben öyle bir insan mıyım![]()
![]()
Üzüm üzüme baka baka kararıyor ne yaparsınCevabımı biliyorsun![]()
Ne gibi bir sürpriz@eskici gündüzde gelmeye başladın. Böyle olacaksa senin içn sürprizim olsacak![]()
Adı üstünde sürpriz, denmezNe gibi bir sürpriz![]()
Bu aralar gündüzleri geliyorum ama değişebilir tekrardan belli olmazAdı üstünde sürpriz, denmezporgram ile alakalı
![]()
Bir şekilde sana uygun yapacağımBu aralar gündüzleri geliyorum ama değişebilir tekrardan belli olmaz![]()
Fazla para kazanacaksam bana uyarBir şekilde sana uygun yapacağımprogramda bazı sürprizler olacak ve o talihlilerden biri olarak aklımdasın
xdragxx ile denk gelmiyoz bu ara. Bugün yapılması planlanan duyuruda anlarsın mevzuyu
![]()