Dün akşam için diyorum geleceğim demiştinG
Geldim. Giremiyorum doğru düzgün napayım.
Dün akşam için diyorum geleceğim demiştinG
Geldim. Giremiyorum doğru düzgün napayım.
Eve dönersem gelirim demiştim.Dün akşam için diyorum geleceğim demiştin
Tamam baktım 'dönersem' kelimesi varmış ben başına ve sonuna odaklandımEve dönersem gelirim demiştim.
Ahahah bir an “acaba ben mi yanlış hatırlıyorum” dedim.Tamam baktım 'dönersem' kelimesi varmış ben başına ve sonuna odaklandım
Sana fazla söylemeden önce kontrol edeyim dedim ve hak verdimAhahah bir an “acaba ben mi yanlış hatırlıyorum” dedim.
Eline sağlıkBugün zor bir gündü fakat kanalımız adına deve kesme işlemini tamamladık, üçte birini ihtiyaç sahiplerine, üçte birini eşe dosta, üçte birini de seyircilere ziyafet adına sunacağız @Dosi
Et de iyice dinlensin kesildiği gün yenmez hemen malum biraz dinlenmeliEline sağlık
Yarın dinlenmiş oluruz
Et ustası sensin, ben bilmem öyle diyorsan öyledirEt de iyice dinlensin kesildiği gün yenmez hemen malum biraz dinlenmeli
Evet ustasıyımdır az mangal yapmadık ama ben az pişmiş et severim, böyle kanı üzerinde olan löp löpEt ustası sensin, ben bilmem öyle diyorsan öyledir
İyyyy yok ben almayayım sana afiyet olsunEvet ustasıyımdır az mangal yapmadık ama ben az pişmiş et severim, böyle kanı üzerinde olan löp löp
Iyyy mı 😱 Az pişmiş et hiç tatmadığın belli oluyor, tatmış olsan bu kadar ön yargılı olmazdın :S Neyse sana orta pişmiş yaparız ama çok pişmiş, çok kızarmış olanların besin değeri düşüyor o yüzden o yasakİyyyy yok ben almayayım sana afiyet olsun
Tatmıştım ama sağlıksız. İstemezIyyy mı 😱 Az pişmiş et hiç tatmadığın belli oluyor, tatmış olsan bu kadar ön yargılı olmazdın :S Neyse sana orta pişmiş yaparız ama çok pişmiş, çok kızarmış olanların besin değeri düşüyor o yüzden o yasak
Kim demiş sağlıksız diye unutma uzak atalarımız çiğ çiğ yiyormuş o etleri Ben çiğ kıyma da tattığım oldu bu aradaTatmıştım ama sağlıksız. İstemez
Güneş ışığında kurutulmuş et tercihim. Çerez niyetine yiyorum seneye gidersem yine yaparımKim demiş sağlıksız diye unutma uzak atalarımız çiğ çiğ yiyormuş o etleri Ben çiğ kıyma da tattığım oldu bu arada
Konuyu az çok okudum. Bundan sonra olmaya çalışayım bari.Sana fazla söylemeden önce kontrol edeyim dedim ve hak verdim
Daha bi canlı yayında bulunamadın. Tüm eğlenceyi kaçırıyorsun @Cervantes mini olan özel bölümde yarıştı. Burhan Altıntop'un Var mısın Yok musun videosunu ata ata aynı o kaderi yaşadı işin sonunda
Arada başlığa bak. Yeni bölüm gelince yazıyoruz oraya yarına birşey yok. Sonrası duruma göreKonuyu az çok okudum. Bundan sonra olmaya çalışayım bari.
Kurutulmuş eti de severim kurutulmamış löp eti de severim, pişirilmiş kavurmayı da severim donduurlmuş kavurmayı da, etin her türlüsüne okeyim benim kadar et obur zor bulunur doğrusu Kahvaltıda, öğlen, akşam her daim yiyebilirimGüneş ışığında kurutulmuş et tercihim. Çerez niyetine yiyorum seneye gidersem yine yaparım
Bugün modum düşüktü Her zaman düşük tabii de bu sefer baya baya eksilerde olunca hiçbir şey yapasım gelmedi..Yoo, aylık paket bitse dahi ikiside olur ama 1 sene paket yüklenmese hiç biri olmaz
------
Bugün akşama kadar yokum dedim diye @xdragxx tatil yaptı galiba
Perşembe gününe bir sürprizimiz var. Yarın duyuru yapılır