Evet zevkliyim ve hepsi benim.@serhatt 'cım zevkli bir arkadaşımız sonuçta. Hepsini ona yar etmeyiz. Hem başı bağlı gibi duruyor.![]()
Aralarında tek Gönül Dağını izliyordum😉Uyanış, Teşkilat, Gönül Dağı, Mavera cidden çok iyi çok güzel diziler
Irmakcım, ilk geldiğinde kendini tanıt dediğimde atarlanmıştın ama bugünlere geldik..
Foruma yeni gelenlere her zaman önem veriyorum, son derece girişken, sohbeti seven ve birçok konuda sözü olan biri olarak hayatımıza girdin..
Daha nice mesajların olsun, fikirlerin tükenmesin..
Memleketlim 🥰
İyi Eğlenceler, İyi Forumlar Diliyorum 🤗🤗🤗 @cehennet
Ben seçici bir insanım ve güzel alımlı çalımlı olduğum için tüm parlaklar benim peşimde, ben onların değil.
Ben 13 ay sonra 1000 oldum, sen ise 12 ay sonra. Artık hızlıca ilerlersin @cehennet
Bizlerle nice nice mesajlara
TRT'nin çoğu dizileri öyle aslındaAynen öyle😉
Kurban edildi bu diziBu dizi bizim yüz karamız. Yine de güzel sahneleri ile hatırlıyoruz.![]()
Resmen bu konuda bensin, Televizyonda izlemeye çalışsam yine odaklanamıyorum ondan izleyebileceğim kadarını (çok sevdiklerim) internete atıyorum artık.Bende öyle tamamen izlemiyorum. Televizyon açık kalıyor işte odada. 2-3 iş dışında bağımlı değilim yani. Biliyorum manasında dedim.![]()
Onun benim rakibim olması için 40 fırın ekmek yemesi lazım.
Evet ama babası inkar ediyor.Serhat : Senden hamileyim demişti sanırım@serhatt doğru hatırlıyorum değil mi
![]()
1 tane neyine yetmiyor be?Bana 2-3 tane bıraksa yeter. Zaten erkek seçimlerimiz biraz farkı @serhatt 'la
Sarilar onun olsun esmerler benim![]()
Ben seçici bir insanım ve güzel alımlı çalımlı olduğum için tüm parlaklar benim peşimde, ben onların değil.
Herkes benimle flört etmek istiyor bunlara alış.Senin gözünden de bir şey kaçmıyor.
![]()
Posta değil gerçekleri söyledim.