TRT'den bence o kadar da iyi iş çıkmadı, reyting konusu için aynı şeyi diyemem.Teşekkürler cnm tekrardan. Bu sezon en çok TRT izledim ben. Özel kanallar fos çıktı. Sadece Menajerimiara değil. Masumiyette kötüydü.![]()
TRT'den bence o kadar da iyi iş çıkmadı, reyting konusu için aynı şeyi diyemem.Teşekkürler cnm tekrardan. Bu sezon en çok TRT izledim ben. Özel kanallar fos çıktı. Sadece Menajerimiara değil. Masumiyette kötüydü.![]()
TRT'den bence o kadar da iyi iş çıkmadı, reyting konusu için aynı şeyi diyemem.Menajerimi Ara sonradan bozdu, Masumiyet de aslında iyi diziydi de bölümlerinin 1 saatinden sonrasını izlerken fenalık geliyordu, izlemesi zor bir dizi.
![]()
Rica ederim. Sürprizi merak ettim . 🙂Seni görünce içime bir öküz oturuyor. Bu hafta sürpriz bir şeyler çıkarsa sana sürpriz yapacağım bende.
Teşekkürler Muhammedcim![]()
Bak seni simgeleyen emojileri atacağım 🥺😜🤣😭🤭😔😂😅
Rica ederim. Sürprizi merak ettim . 🙂
Parlakları nasıl @cehennet ile paylaştın sen :OHEDİYELERİN:![]()
![]()
![]()
Kısa sürede foruma renk kattın bu nadir görülmüş bir şeydir, burada olman enerji veriyor herkese, nice 1000 mesajlara tebrikler şekerim.
HEDİYELERİN:![]()
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 105565
Ekli dosyayı görüntüle 105566
Ekli dosyayı görüntüle 105567
Ekli dosyayı görüntüle 105568
Ekli dosyayı görüntüle 105569
Ben kötü birisi miyim
Bunlar sana
Hercai izliyo muydunTeşekkürler cnm. Bil mukabele.
2. Fotuya eriyorum biliyorsun. 🥰 3. Fotoda iyi. Hercaimiz oldu adam bizim. Diğerleri senin olsu. Kendini (Ferhunde'yi) bana göndermen tam sana yakışan hareket cnm.![]()
Aaaa Kıvanç ve Merve Aksak ilgini çekmiyor mu hele Kıvanç?? 😱Teşekkürler cnm. Bil mukabele.
2. Fotuya eriyorum biliyorsun. 🥰 3. Fotoda iyi. Hercaimiz oldu adam bizim. Diğerleri senin olsu. Kendini (Ferhunde'yi) bana göndermen tam sana yakışan hareket cnm.![]()
Parlakları nasıl @cehennet ile paylaştın sen :O
İlk kulübü ya tolerans gösterdim diğer yüzümü görmesin istedim hemen.Onda çok var. Hem Serhatcım paylaşımcı bir parlakçıdır@serhatt
Ben kötü birisi miyim
------
Hercai izliyo muydun
Aaaa Kıvanç ve Merve Aksak ilgini çekmiyor mu hele Kıvanç?? 😱
------
İlk kulübü ya tolerans gösterdim diğer yüzümü görmesin istedim hemen.![]()
Kız sen ne çıktın böyle :Oİlk sezonuna baktım. Reyyan ile Miranın sahneleri ❤️ Ben.
------
Yok. Kıvanç çok sarı. Hiç sevmem.
Merve Aksak dizi karakteri. Zaten kadın. Olmasa da olur.![]()
Aaa utandım şimdi. 🤭Harika ve yerinde tespitlerde yine bir markasın Selocum. Özellikle Masumiyet konusunda.
Ben tüm dizilerini izliyordum nerdeyse. Uyanış, Teşkilat hepsi çok akıcı işlerdir.![]()
Kız sen ne çıktın böyle :O
Uyanış, Teşkilat, Gönül Dağı, Mavera cidden çok iyi çok güzel dizilerBen tüm dizilerini izliyordum nerdeyse. Uyanış, Teşkilat hepsi çok akıcı işlerdir.![]()
Aaa utandım şimdi. 🤭
Cidden çok şaşkınım, MA hariç hiçbir dizisini izlemedim desem yeridir de onu da izlemedim gibi.Yalnız ilk sezonda BAM'ı izlemiştim birkaç kere o çok iyiydi.
Bu sezon da dizileri düşürmeye çalışıyorum ve beklediklerim de yine Kanal D ve FOX'ta şimdilik.
![]()
Uyanış, Teşkilat, Gönül Dağı, Mavera cidden çok iyi çok güzel diziler