Yok yanlis guldurdun atmamisimSende mi hatırlıyorsun o anı. Bu kadar iz bıraktığımı bilmiyordum o anla![]()
Yok yanlis guldurdun atmamisimSende mi hatırlıyorsun o anı. Bu kadar iz bıraktığımı bilmiyordum o anla![]()
Yok yanlis guldurdun atmamisim
Ay ağlama tamam tamam kcfkgkdfbkfg seni anlıyorumHic sevmem duygu sömürüsü. Bunlar benim gercek duygularım. Hani sen duygusal bir varlıktın. Anlayış lazım.![]()
Yanlış hatırlıyorum demekki bende onu yazmaya gelmistimBende test ettim. Güldürdün atmamışsın.![]()
Aynen aynen o.Tepkin de iyiymiş.
Her şeyin daha iyisi olabilir ki, bence beklediğimize değdi.![]()
Ay ağlama tamam tamam kcfkgkdfbkfg
Yanlış hatırlıyorum demekki bende onu yazmaya gelmistim
🐍 Bu senin emojinTamam düzelttin. Kabul ettik düzeltmeni uzaylım![]()
Tebrik ederim @cehennet . Nice binlere...🙂
Sana ben bile hayret ediyorumBu arada benden de hızlı cıktın kız
😂😀😁
🐍 Bu senin emojin![]()
TRT dizileri iyidir zatenTeşekkürler cnm tekrardan. Bu sezon en çok TRT izledim ben. Özel kanallar fos çıktı. Sadece Menajerimiara değil. Masumiyette kötüydü.![]()
O zaman sen busun 😈😈😈😈O sensin. Uzaya kadar kıvrılırsın sen bu gidişle.![]()
Tebrikler canım nice nice mesajlara inşallah😊
Sana bu güzel şarkıyı armağan ediyorum
Bu arada benden de hızlı cıktın kız
😂😀😁
O zamandan beri üyeyim ama şifremle ilgili sorun yaşadım ve 2 sene giriş yapamadım sonradan girdim ama bu sefer ayak uyduramadım derken bugüne geldik bu arada mesaj sayımla ilgili sıkıntım yok benim😉Sana ben bile hayret ediyorum2016 dan beri uyesin 1561 mesaj nedir
TRT dizileri iyidir zaten
------
O zaman sen busun 😈😈😈😈
Nasip kismet tabi ben bir kere girmemek için sifreyi sallamistim sonra geri değiştimO zamandan beri üyeyim ama şifremle ilgili sorun yaşadım ve 2 sene giriş yapamadım sonradan girdim ama bu sefer ayak uyduramadım derken bugüne geldik bu arada mesaj sayımla ilgili sıkıntım yok benim😉
Geçtin demedim benden de hızlı çıktık dedinim ablam😉Hala önümdesin mesja sayısında. Ne geçmesi
Evet ben de hemen onu seçtim senin için😉Teşekkürler ederim Ablacım. Şarkıyı sevdiğimi Söylemiştim sana zaten. Harika oldu. Şuan açtım bir yandan dinliyorum.![]()
Geçtin demedim benden de hızlı çıktık dedinim ablam😉
Evet ben de hemen onu seçtim senin için😉
Bak seni simgeleyen emojileri atacağım 🥺😜🤣😭🤭😔😂😅Aynen. Masumlar Apartmanı >>>>>> Tüm 2015 sonrası diziler.
Daha şirin bir şey hayal et beni![]()