Şarkıcının adını unuttum Güzel şarkı odaTuğba Yurt o
Şarkıcının adını unuttum Güzel şarkı odaTuğba Yurt o
Bunu da çok beğeneceksin Merveyi sevdiririm ben sanaŞarkıcının adını unuttum Güzel şarkı oda
Zorla sevdircek beni aa İnş severizBunu da çok beğeneceksin Merveyi sevdiririm ben sana
Sen bana bırak kendini o iş bendeZorla sevdircek beni aa İnş severiz
Oldu gözlerim dolduSen bana bırak kendini o iş bende
Sevmiyorsan düşük puan ver, hatır gönülle oy kullanma.Zorla sevdircek beni aa İnş severiz
Şimdi kim hangi şarkıyı söyluyor.Unutuyom ben. Zaten denizlede yeni arkadaş oldukSevmiyorsan düşük puan ver, hatır gönülle oy kullanma.
Sen niye atladın yarışmanın formatında var buSevmiyorsan düşük puan ver, hatır gönülle oy kullanma.
Arkadaşlığımız hayırlı olsun 😎Şimdi kim hangi şarkıyı söyluyor.Unutuyom ben. Zaten denizlede yeni arkadaş olduk
Amin kardeşim hayırlı olsun Nerde oturuyon ?Sen niye atladın yarışmanın formatında var bu
------
Arkadaşlığımız hayırlı olsun 😎
Evde İstanbuldayum.Amin kardeşim hayırlı olsun Nerde oturuyon ?
Bende BilecikEvde İstanbuldayum.
Bende memnun oldum kardeşim sağol.Puanım yüksek olur umarım kardeşim.İyiymiş memnun oldum
Sude güzel şarkı bununla gelAnlaşamıyoruz ben ritim olarak temposu yüksek, eğlenceli şarkı diyorum.
Büyük başarı değil ama kötünün iyisi. Zaten MFÖ'nün de ilk yılları o zamanlar. "Diday Diday Day" benim de kişisel olarak en sevdiğim şarkılarından biri değil ama yine de başka biri yarışsa da kesin 12+ puan verirdim geçen hafta. Sude ise en sevdiğim şarkılarından biri bu arada. Spotify listemde her daim yeri olan bir şarkı.
Not: Diğer Eurovision şarkısı Sufi listemde yok.
Dün burada olmadığın için seni de cezalandırmalıyım ama.Şeytan olan sensin seni taşlamalı.
------
Yine kov, neyi bekliyorsun.
Canın sağ olsun inşallahBende memnun oldum kardeşim sağol.Puanım yüksek olur umarım kardeşim.
Benim niye bu şarkıdan haberim yok?2.haftaya Merve Özbey'in çok özel slow şarkılarından biriyle geliyoruz. "Allaha Emanet Ol" sanatçının Yaş Hikayesi albümünde en çok dinlenen şarkılarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Eminim ki güzel puanlar gelecektir. Herkese başarılar.
@12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf ve ilgili herkes
Amin kardeşim .sağol inşalah ya.Sende baya eskiüyesinCanın sağ olsun inşallah
Müzikten pek anlamayanlar bilmez bu güzel eserleri Neyse sayemde kulağına vitamin seviyesinde müzikler koyuyorumBenim niye bu şarkıdan haberim yok?
Tabi canım 10 sene olacak neredeyse değerimiz pek bilinmiyor ama olsunAmin kardeşim .sağol inşalah ya.Sende baya eskiüyesin