The_Erinch
Favori Üye
Bu sefer puanlamayı unutma 🙏😇Candan Erçetin 'in en sevdiğim şarkısından biri ya sözleri de bir o kadar güzel😉
Bu sefer puanlamayı unutma 🙏😇Candan Erçetin 'in en sevdiğim şarkısından biri ya sözleri de bir o kadar güzel😉
Biraz erken harcamışsın o zaman. Ben erkek popçuları pek sevmiyorum ama forum sevebilir. Bol şans.Nirvana hit şarkıydı bu yarım hit İkinci haftadan sonra hit şarkılarıyla devam edeceğim
Çok alakası var. O zamanlar 17-18 ülkenin yarıştığı bir yarışmada ülkemiz için en iyi 3. derece de olsa ilk 10'a girememek başarı değildir kesinlikle. MFÖ başarılı bir grup olsa da Eurovision şarkıları çok iyi değildi. Klips ve Onlar veya Beş Gün Önce On Yıl Sonra gibi sadece Eurovision için kurulmuş amatör grupların elde ettikleri dereceleri bile elde edemediler.Sırayla temponun ne alakası var?
Ayrıca Eurovision'da o güne kadarki Türkiye'nin en iyi ikinci derecesini aldı o şarkı. Eurovision'daki ilk 16 yılımızdaki en iyi 3. derece aynı zamanda.
Anlaşamıyoruz ben ritim olarak temposu yüksek, eğlenceli şarkı diyorum.Biraz erken harcamışsın o zaman. Ben erkek popçuları pek sevmiyorum ama forum sevebilir. Bol şans.
Çok alakası var. O zamanlar 17-18 ülkenin yarıştığı bir yarışmada ülkemiz için en iyi 3. derece de olsa ilk 10'a girememek başarı değildir kesinlikle. MFÖ başarılı bir grup olsa da Eurovision şarkıları çok iyi değildi. Klips ve Onlar veya Beş Gün Önce On Yıl Sonra gibi sadece Eurovision için kurulmuş amatör grupların elde ettikleri dereceleri bile elde edemediler.
Slowe şarkıları sevmiyorum kardeşim 90'lar hareketli müzikler daha iyi.Puanım yüksek olur umarım2.haftaya Merve Özbey'in çok özel slow şarkılarından biriyle geliyoruz. "Allaha Emanet Ol" sanatçının Yaş Hikayesi albümünde en çok dinlenen şarkılarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Eminim ki güzel puanlar gelecektir. Herkese başarılar.
@12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf ve ilgili herkes
Doğancım kadının slow şarkılarını nasıl atabilirim zaten 15 şarkıya ihtiyacım var slowlar çıkarsa ne kullanacağım hareketliler için güzel puanını beklerimSlowe şarkıları sevmiyorum kardeşim 90'lar hareketli müzikler daha iyi.Puanım yüksek olur umarım
Slowlar çıkarsa türküler var onlarda güzel.Kardeşim.Bende senden puan beklerim zamanı gelirse.Benide jüri yaptılar inş veririz güzel puan.Ben senlen hiç muhabbetimde yoktu yarışma başladı muhabbet etmeye başladık 1 Yıl olcakDoğancım kadının slow şarkılarını nasıl atabilirim zaten 15 şarkıya ihtiyacım var slowlar çıkarsa ne kullanacağım hareketliler için güzel puanını beklerim
Ben foruma pek gelmiyorum Twitter alemindeyim daha çok. Selam ben Deniz memnun oldum erkeğim 29 yaşındayım. Tarih ve Sosyal Bilgiler öğretmeniyimSlowlar çıkarsa türküler var onlarda güzel.Kardeşim.Bende senden puan beklerim zamanı gelirse.Benide jüri yaptılar inş veririz güzel puan.Ben senlen hiç muhabbetimde yoktu yarışma başladı muhabbet etmeye başladık 1 Yıl olcak
Bende Doğan kardeşim bende daha çok tiktok facebook ıntegram takılrım.Merhaba bende memnun oldum tanıştığım için kardeşim.Facen var mı?Ben foruma pek gelmiyorum Twitter alemindeyim daha çok. Selam ben Deniz memnun oldum erkeğim 29 yaşındayım. Tarih ve Sosyal Bilgiler öğretmeniyim
Face kullanmıyorum pek Instadan takip edebilirsin denisturalBende Doğan kardeşim bende daha çok tiktok facebook ıntegram takılrım.Merhaba bende memnun oldum tanıştığım için kardeşim.Facen var mı?
İstek gönderdim sende beni takıp et karedeşimFace kullanmıyorum pek Instadan takip edebilirsin denistural
Allah A emanet ol yolun açık olsun elendin2.haftaya Merve Özbey'in çok özel slow şarkılarından biriyle geliyoruz. "Allaha Emanet Ol" sanatçının Yaş Hikayesi albümünde en çok dinlenen şarkılarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Eminim ki güzel puanlar gelecektir. Herkese başarılar.
@12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf ve ilgili herkes
Seni görmüş galiba bakmamak için kafasını çevirmiş
Sen seversin bence patates güzel şarkıAllah A emanet ol yolun açık olsun elendin
------
Asıl seni görmüş gibi daha çok.Allah A emanet ol yolun açık olsun elendin
------
Tamamdır kardeşim takıpleştikSen seversin bence patates güzel şarkı
Şarkımı da eminim ki beğeneceksin Merve Özbey'in sesi çok iyi.Tamamdır kardeşim takıpleştik
Asıl seni görmüş gibi daha çok.
Merve Özbeyi ilk kez duydum ama benım o şarksı vardı oda çok güzel şarkıŞarkımı da eminim ki beğeneceksin Merve Özbey'in sesi çok iyi.
Tuğba Yurt oMerve Özbeyi ilk kez duydum ama benım o şarksı vardı oda çok güzel şarkı