eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 2. Hafta

Yine çok çok iddialı gelme derim. :A
------

İftira. :A
------

Teşekkür ederim bu hafta bir tık daha iyi şarkılar dinleyeceğiz ama bir kişiyle de vedalaşacağız maalesef. :A
------

Dün bana destek olmayanlara sövmüş, iyi de etmiş. :A
Madem sonradan ekliyorsun bari başına “ve” koysaydın :A

• İlginç
Reactions: kerem
E5e8HGMXIAU4Asc.jpg

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Yine çok çok iddialı gelme derim. :A
------

İftira. :A
------

Teşekkür ederim bu hafta bir tık daha iyi şarkılar dinleyeceğiz ama bir kişiyle de vedalaşacağız maalesef. :A
------

Dün bana destek olmayanlara sövmüş, iyi de etmiş. :A
Evet @Aserat ve @serhatt a cık oturuyor o sözler :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
İlk hafta verdiğiniz puanlarla beni 3. yaptığınız için bir kez daha hepinize teşekkür ederim. Bu hafta yarışmaya slow bir parça ile renk getirmeye çalışacağız.

Ebru Gündeş'in 2008 yılında piyasaya sürdüğü Evet albümünün sevilen şarkılarından biri olan, sözü ve müziğinde Ersay Üner imzası olan "Kızıl, Mavi" şarkısıyla sizlerin en yüksek puanlarınıza talibim.

"Biraz kızıl biraz mavi
Yalnızlığın asil rengi
Gün batmadan dönsen bari
Keşke dedim duymadın mı?"

Recap: 2:11 - 3:07

İlk hafta verdiğiniz puanlarla beni 3. yaptığınız için bir kez daha hepinize teşekkür ederim. Bu hafta yarışmaya slow bir parça ile renk getirmeye çalışacağız.

Ebru Gündeş'in 2008 yılında piyasaya sürdüğü Evet albümünün sevilen şarkılarından biri olan, sözü ve müziğinde Ersay Üner imzası olan "Kızıl, Mavi" şarkısıyla sizlerin en yüksek puanlarınıza talibim.

"Biraz kızıl biraz mavi
Yalnızlığın asil rengi
Gün batmadan dönsen bari
Keşke dedim duymadın mı?"

Recap: 2:11 - 3:07

Kaliteli bir tanıtım, başarılar dostum @mesmeso İlk tur çok çekiştik.. Bakalım yeni turlarda bizi neler bekliyor olacak..

• Harika
  • Beğendim
Reactions: kerem and mesmeso
@kerem acaba Yarışmacılar diye yazdığında onları spoi kutusuna mı alsan? Sonrada jüri deyip alsan? Konuda dolanıp bakmak zor oluyor :A bazı fotolar bende görünmüypr bu arada :A

IMG_20210717_180451.jpg

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch and Dosi

Forum İstatistikleri

Konular
171,866
Üyeler
8,462
Son Üye
erco