Zey TV Zey TV 🍒 FF Var Mısın Yok Musun- 3. Hafta Sona Erdi

Hamdi beyin teklifini alırsın olmadı :A
Bugün bin ve 10 bin kaldı, telif 3 bin geldi :A diğer kutuyu alıp onu açma şansımda var ama bende 500 bin olup diğer kutu ile değiştirip başka para açarsam büyük fiyasko olur :A

• Güldürdün
Reactions: eskici
Çok güzeldi çok keyif aldım 10'dan 4 5 dk önce başlayıp 1'i bilmem kaç geçe bitirdik zevkliydi baya eğlendim güldüm tabi bunun acı olanı yarın işe gidip bayram için adamın temizlik yaptıracak olması :A Her neyse hepinize çok teşekkür ediyorum hepiniz çok iyiydinizz sağolun iyi geceler Allah hep yüzünüzü güldürsün inşallah :bhr: @xdragxx @Dosi @Cervantes @Angelica @Doğan @slhttnmtl @seyfullXh @BARON男爵 @cehennet @Emre Ozansoy @Veteran @Gerekli24 @12.Adam @Tolstoyevski @mrt-06 @bazinga

Geçmiş olsun. Beni biraz daha dinleseydin Hamdi'ye soygun yapacaktık bu gece.:(
------

Geldim. Dün gece facia yaşanmış:A
------

Ben de çok keyif aldım acayıp eğlendim hepinize sohbetiniz için teşekkürler,iyi geceler ve tatlı rüyalar diliyorum @Dosi @cehennet @Angelica @xdragxx @EmreCan @12.Adam @Doğan @Cervantes (bunu dinleyerek hata yaptın)

Hamdi'nin adamları çoğalıyor. Yaptigin ihanetleri gördün:A

Ben bu hafta hep olumlu şeyler yaptım. Gerçek ajanlar belli oluyor yavaştan.:F
Uykum çok gelmişti. Evde biraz bulaşık vardı onları hallettim sonra uyudum.:(
Aslında tam olarak yakmış sayılmam. @EmreCan zaten @Emre Ozansoy 'un kutusunu açtırıyordu. Ben fikrimi belirttim, sarı var bence dedim ama 500.000 varmış kutuda. :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Evet. :A

Dün dedim, benim kutumu açma kırmızı var diye. :A Açtı mı bilmiyorum ama. :A
Evet senin yorumunu hatırlıyorum. :A Senin kutuyu baya bekletti aslında ama son 3-4 kutu kalınca ne yapacağını bilemedi @EmreCan ve senin kutuyu seçti (Tabii ben de gaz verdim kendisine birazcık, sarı var o kutuda diyerek :A)
------

Yalniz ben hissetmiştim. Kalsaydim mani olurdum.:(
Ya bırak sen başlarda kaybolan güveni kazanmak için 1-2 mavi açtırdın, sonlarda yine Hamdi Bey ile birlik olup yakacaktın çocuğun başını. :A

Evet senin yorumunu hatırlıyorum. :A Senin kutuyu baya bekletti aslında ama son 3-4 kutu kalınca ne yapacağını bilemedi @EmreCan ve senin kutuyu seçti (Tabii ben de gaz verdim kendisine birazcık, sarı var o kutuda diyerek :A)
------

Ya bırak sen başlarda kaybolan güveni kazanmak için 1-2 mavi açtırdın, sonlarda yine Hamdi Bey ile birlik olup yakacaktın çocuğun başını. :A

Hamidiye ile aram bozuk diyorum ama kimseye anlatamıyorum.:(

Bu arada bu akşam yarışacak @Angelica ablamıza başarılar diliyorum:Z
Tek tavsiyem kutuna gitme. Her hafta mavi açıyorsun.:A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
  • Güldürdün
Reactions: xdragxx
Ben uyanıyorum o vakit ama reyting edit sırası bende olmadığı için girmedim ve sonra yine uyudum :A aslında daha 1 buçuk saat daha uyumam gerekirdi ama Türkiyeye giden ailemin bir kısmı sağolsun buradaki düzeni unutup beni sık sık uyandırıyorlar :A
------

Hamidiye ile aram bozuk diyorum ama kimseye anlatamıyorum.:(

Bu arada bu akşam yarışacak @Angelica ablamıza başarılar diliyorum:Z
Tek tavsiyem kutuna gitme. Her hafta mavi açıyorsun.:A
Bende o tavsiyeyi verdim :A bu arada bugün gündüz olur gibi. Gözünüz başlıkta olsun :A

Son düzenleme: