O zaman kutuları da siz yönetiyorsunuzYok zaten sonradan yorum yaparsın kutu açansan. Sen yarışmacı olursan seni 2 geceye yayarız sunarken. Hatta 3 duruma göre@xdragxx
Yok sadece yoksanız adınıza açıyoruzO zaman kutuları da siz yönetiyorsunuzyarışmacı olursam uygun olduğum bir güne ayarlarız ya onda sıkıntı olmaz zaar
![]()
Hoşuma gitti.
Kutumuzda kaç papel olduğunu bilmiyor muyuzYok sadece yoksanız adınıza açıyoruzzaten olsanızda adınıza açıyoruz. Siz sadece hislerinizi yazıyorsunuz
![]()
HayırKutumuzda kaç papel olduğunu bilmiyor muyuz![]()
İzledim ama ben kutumda ne olduğunu bilmek isterimHayır
Bir tek sunucular biliyorvar mısın Yok musun u hiç mi izlemedin. Adamlar mühürlü kutularda bilmezler
![]()
İyi geceler temizlik vakti herkes için 😎Çok güzeldi çok keyif aldım 10'dan 4 5 dk önce başlayıp 1'i bilmem kaç geçe bitirdik zevkliydi baya eğlendim güldüm tabi bunun acı olanı yarın işe gidip bayram için adamın temizlik yaptıracak olmasıHer neyse hepinize çok teşekkür ediyorum hepiniz çok iyiydinizz sağolun iyi geceler Allah hep yüzünüzü güldürsün inşallah
@xdragxx @Dosi @Cervantes @Angelica @Doğan @slhttnmtl @seyfullXh @BARON男爵 @cehennet @Emre Ozansoy @Veteran @Gerekli24 @12.Adam @Tolstoyevski @mrt-06 @bazinga
O da yarışmanın heyecanıİzledim ama ben kutumda ne olduğunu bilmek isterimhayır yani sonra içinden fok da çıkabilir
![]()
![]()
Haftada 2 kişi mi yarışıyorO da yarışmanın heyecanı![]()
sen zaten yayınlandığı saatlerde olmazsın. Bilmene gerek kalmaz
![]()
3 şimdilikHaftada 2 kişi mi yarışıyor![]()
Olmaya çalışırım hangi gün olduğuna bağlı biraz3 şimdilikbu hafta biraz karışık oldu. Yarın Melek yarışacak. Bayram özelde ben olacak ama ben geceye ayarlarım
sen ol
![]()
Ben sonradan sunucu oldumOlmaya çalışırım hangi gün olduğuna bağlı birazbu arada kendi yarışmasında yarışanı da ilk defa görüyorum
![]()
Kendine torpil yapmayasınBen sonradan sunucu oldumbu bayram özel ve özel olduğum için
![]()
Başka birini devreye sokacağız ve ben yarışma esnasında yarışacağım kutuyu seçeceğim. Ben şansımı merak ediyorum ve o zevki yaşamak istediğim için hile yapmak bana keylf vermezKendine torpil yapmayasın![]()
Sen yüksek alırsın benceBaşka birini devreye sokacağız ve ben yarışma esnasında yarışacağım kutuyu seçeceğim. Ben şansımı merak ediyorum ve o zevki yaşamak istediğim için hile yapmak bana keylf vermezhem mavi ile ayrılmak ayrı bir hava
![]()
İnşallahSen yüksek alırsın bence![]()
Hamdi beyin teklifini alırsın olmadıİnşallahyarışmada çoğu kişi çok iyi gidip son anda kötü gidiyor. Son 2 kutuya kadar rahat nefes alamam
![]()