Benim uzayda kazandığım dolarlara eurolara ne demeli?1.000 TL ile Atina'ya bile gidilmiyor.![]()
Benim uzayda kazandığım dolarlara eurolara ne demeli?1.000 TL ile Atina'ya bile gidilmiyor.![]()
Niye burda ifşa ediyorsunAz önce @Dosi Bayram Özel programımızda yarışmanı çok isteriz dedi ama teklifi reddettim.![]()
Konu biraz canlansın diye asparagas bir haber yazayım dedim.Niye burda ifşa ediyorsundaha başka bir fikrim var. Onu başka zaman konuşuruz
![]()
Yaaaa sen böyle yaptıkça seni daha çok kayıracağım. (Kimselere deme)Konu biraz canlansın diye asparagas bir haber yazayım dedim.Gerçi ihtiyacı yok yarışmanın ama olsun. Reklamın iyisi, kötüsü olmaz.
![]()
Gelse bu isme ayrıcalık yapma... HarikasınBuralar bana emanet merak etmeyin. Stüdyoya bir paspas atayım yarışma başlayana kadar.![]()
Aman kimsecikler duymasın.Yaaaa sen böyle yaptıkça seni daha çok kayıracağım. (Kimselere deme)
------
Gelse bu isme ayrıcalık yapma... Harikasın![]()
Torpili yarışırken görmedin, ondan sonrasına kimseler karışamazAman kimsecikler duymasın.Zaten Hamdi ve yaverleri üzerime oynuyor. Birde torpilli derlerse dillerinden kurtulamam artık.
![]()
Evet açacaksınBugün ben kutu açacak mıyım @Dosi![]()
Ben geldim Seyfullah da gelsin başlayalım
Kutumda büyük hissediyorum bugün şimdiden söyleyeyim
Yazayım ona tw de. Bu arada ilk kısmı sen sun. Ben çamaşıra gideceğim bir ara. Yada sana paslarım o kısımda. 17'de biterBen geldim Seyfullah da gelsin başlayalım![]()
Dur bismillah önce kutunun numarasını bi öğrenseydin.Kutumda büyük hissediyorum bugün şimdiden söyleyeyim![]()
Karar verYazayım ona tw de. Bu arada ilk kısmı sen sun. Ben çamaşıra gideceğim bir ara. Yada sana paslarım o kısımda. 17'de biter![]()
Şşşş aynı taraftayız 🤫Benim yeni bir imza kampanyası başlatmamdan korkuyorsun galiba.@xdragxx