Bugün bin ve 10 bin kaldı, telif 3 bin geldi diğer kutuyu alıp onu açma şansımda var ama bende 500 bin olup diğer kutu ile değiştirip başka para açarsam büyük fiyasko olurHamdi beyin teklifini alırsın olmadı
Bugün bin ve 10 bin kaldı, telif 3 bin geldi diğer kutuyu alıp onu açma şansımda var ama bende 500 bin olup diğer kutu ile değiştirip başka para açarsam büyük fiyasko olurHamdi beyin teklifini alırsın olmadı
En iyisi kendi kutun kendi kaderini kendin belirleBugün bin ve 10 bin kaldı, telif 3 bin geldi diğer kutuyu alıp onu açma şansımda var ama bende 500 bin olup diğer kutu ile değiştirip başka para açarsam büyük fiyasko olur
Orası öyle ama yarışma psikolojisi başka birşey yaptırta bilirEn iyisi kendi kutun kendi kaderini kendin belirle
Rahat olmak lazımOrası öyle ama yarışma psikolojisi başka birşey yaptırta bilir
Hamdi'yi ben yolacam kimseye bırakmam.Yok yok daha sen Hamdi Bey'i yolacaksın yarışırken sen yarışıp sıranı saldığın zamanda bile @serhatt ve @Cervantes gibi kadrolu kutu açan olacaksın
------
Dosi benim sjsjjsjsjjs bana yazdın
Çok güzeldi çok keyif aldım 10'dan 4 5 dk önce başlayıp 1'i bilmem kaç geçe bitirdik zevkliydi baya eğlendim güldüm tabi bunun acı olanı yarın işe gidip bayram için adamın temizlik yaptıracak olması Her neyse hepinize çok teşekkür ediyorum hepiniz çok iyiydinizz sağolun iyi geceler Allah hep yüzünüzü güldürsün inşallah @xdragxx @Dosi @Cervantes @Angelica @Doğan @slhttnmtl @seyfullXh @BARON男爵 @cehennet @Emre Ozansoy @Veteran @Gerekli24 @12.Adam @Tolstoyevski @mrt-06 @bazinga
VMYM gececi tayfa sabah oldu, uyanın. @Dosi @xdragxx @Tolstoyevski @12.Adam @cehennet @EmreCan @BARON男爵 @Gerekli24 @Doğan @Angelica
Aslında tam olarak yakmış sayılmam. @EmreCan zaten @Emre Ozansoy 'un kutusunu açtırıyordu. Ben fikrimi belirttim, sarı var bence dedim ama 500.000 varmış kutuda.Ben bu hafta hep olumlu şeyler yaptım. Gerçek ajanlar belli oluyor yavaştan.
Uykum çok gelmişti. Evde biraz bulaşık vardı onları hallettim sonra uyudum.
Kutumdan 500.000TL mi çıktı? 😱Aslında tam olarak yakmış sayılmam. @EmreCan zaten @Emre Ozansoy 'un kutusunu açtırıyordu. Ben fikrimi belirttim, sarı var bence dedim ama 500.000 varmış kutuda.
Evet. Keşke dün sen yarışmış olsaydın, şuan köşeyi dönmüştün.Kutumdan 500.000TL mi çıktı? 😱
Evet.Evet. Keşke dün sen yarışmış olsaydın, şuan köşeyi dönmüştün.
Mavi ihtimali yüksek de bilmiyorum, kırmızı çıkacağını düşünüyorum bugün.
Aslında tam olarak yakmış sayılmam. @EmreCan zaten @Emre Ozansoy 'un kutusunu açtırıyordu. Ben fikrimi belirttim, sarı var bence dedim ama 500.000 varmış kutuda.
Evet senin yorumunu hatırlıyorum. Senin kutuyu baya bekletti aslında ama son 3-4 kutu kalınca ne yapacağını bilemedi @EmreCan ve senin kutuyu seçti (Tabii ben de gaz verdim kendisine birazcık, sarı var o kutuda diyerek )Evet.
Dün dedim, benim kutumu açma kırmızı var diye. Açtı mı bilmiyorum ama.
Ya bırak sen başlarda kaybolan güveni kazanmak için 1-2 mavi açtırdın, sonlarda yine Hamdi Bey ile birlik olup yakacaktın çocuğun başını.Yalniz ben hissetmiştim. Kalsaydim mani olurdum.
Evet senin yorumunu hatırlıyorum. Senin kutuyu baya bekletti aslında ama son 3-4 kutu kalınca ne yapacağını bilemedi @EmreCan ve senin kutuyu seçti (Tabii ben de gaz verdim kendisine birazcık, sarı var o kutuda diyerek )
------
Ya bırak sen başlarda kaybolan güveni kazanmak için 1-2 mavi açtırdın, sonlarda yine Hamdi Bey ile birlik olup yakacaktın çocuğun başını.
Part part olduğu için olabilir mi acaba?Çok hızlı giden Emre'yi 1 saatte hallederiz dedik 5 saat sürdü o da
Emre'ler zıt gidiyor, @emreemreu çok hızlıydı, @EmreCan ise tam tersi durumunda
UyandıkVMYM gececi tayfa sabah oldu, uyanın. @Dosi @xdragxx @Tolstoyevski @12.Adam @cehennet @EmreCan @BARON男爵 @Gerekli24 @Doğan @Angelica
Ben uyanıyorum o vakit ama reyting edit sırası bende olmadığı için girmedim ve sonra yine uyudum aslında daha 1 buçuk saat daha uyumam gerekirdi ama Türkiyeye giden ailemin bir kısmı sağolsun buradaki düzeni unutup beni sık sık uyandırıyorlarVMYM gececi tayfa sabah oldu, uyanın. @Dosi @xdragxx @Tolstoyevski @12.Adam @cehennet @EmreCan @BARON男爵 @Gerekli24 @Doğan @Angelica
Bende o tavsiyeyi verdim bu arada bugün gündüz olur gibi. Gözünüz başlıkta olsunHamidiye ile aram bozuk diyorum ama kimseye anlatamıyorum.
Bu arada bu akşam yarışacak @Angelica ablamıza başarılar diliyorum
Tek tavsiyem kutuna gitme. Her hafta mavi açıyorsun.