EyvallahAfiyet olsun
------
Rüya bitti diyosunDünya'ya indirdik seni maalesef
EyvallahAfiyet olsun
Rüya bitti diyosunDünya'ya indirdik seni maalesef
Maalesef Emre'yi sona bırakacaktınEyvallah
------
Rüya bitti diyosun
Nazara geldim @xdragxxnasıl başladığın değil nasıl bitirdiğin önemli
Balık burcu olan Angelica'yı sudan çıkmış balığa mı döndürecez yani....Yeni kurbanımız hayırlı olsun @xdragxx bu sefer taktik maktik yok bam bam bam hemen açıyoruz 500bin'leri
Yeni yarışmacımız @Angelica oldu. Kendisi müsaitse yarın istediği vakit başlarız. Büyük ihtimalle gündüz saati olur
Balık burcu olan Angelica'yı sudan çıkmış balığa mı döndürecez yani....
@Angelica kutusunda hep mavi çıktı. Son kutuya kadar giderse başkasının kutusunu almayı düşünsün tabi bu kez kırmızıda olabilir kutusunda
Kız gündüz hiç mi vaktin olmaz? 1'de bile başlayabiliriz son dakika diyeceksen başka kişi yarışsınAyy benmii yarın belli olur müsait olduğum saat akşam 8 den sonra müsait olurum abim gelmezse eğer
------
Tabii canım tabii
Kendi yarışmana artıkEe ben büyük hissediyordum
Kız gündüz hiç mi vaktin olmaz? 1'de bile başlayabiliriz son dakika diyeceksen başka kişi yarışsın
Zaten 1 de daha yeni uyanmış olurumValla bakayım yarın erken işim biterse anca 2 den sonra foruma girerim
Zaten 1 de daha yeni uyanmış olurum
2,3,4,5,6,7 nezaman sana uyarsa
Amann eğlendik ya ona bakıyorum ben boşverMaalesef Emre'yi sona bırakacaktın
Neyse bak durumuna müsait olursan yarışırız Kenarda hep yedeğimiz olur zatenTamam canım anca yarın belli olur
Öyle tabii eğlenceli bir program olduAmann eğlendik ya ona bakıyorum ben boşver
TW den yaz bana ona göre hazır olayımTamam canım anca yarın belli olur
Abin nerden gelecek söyle uzaylı arkadaşımız @EmreCan bir gök taşı atar oyalarızAyy benmii yarın belli olur müsait olduğum saat akşam 8 den sonra müsait olurum abim gelmezse eğer
------
Gündüz halederiz gerek kalmazAbin nerden gelecek söyle uzaylı arkadaşımız @EmreCan bir gök taşı atar oyalarız
Nerde mesafe?Hamdi bugün çok mutlu İkide bir beni öpmeye çalışıyor hele şükür para vermedik diyor....