EyvallahAfiyet olsun
------
Rüya bitti diyosunDünya'ya indirdik seni maalesef![]()
EyvallahAfiyet olsun
Rüya bitti diyosunDünya'ya indirdik seni maalesef![]()
MaalesefEyvallah![]()
------
Rüya bitti diyosun![]()
Nazara geldim @xdragxxnasıl başladığın değil nasıl bitirdiğin önemli![]()
Balık burcu olan Angelica'yı sudan çıkmış balığa mı döndürecez yani....Yeni kurbanımız hayırlı olsun @xdragxx bu sefer taktik maktik yok bam bam bam hemen açıyoruz 500bin'leri![]()
Yeni yarışmacımız @Angelica oldu. Kendisi müsaitse yarın istediği vakit başlarız. Büyük ihtimalle gündüz saati olur![]()
Balık burcu olan Angelica'yı sudan çıkmış balığa mı döndürecez yani....
@Angelica kutusunda hep mavi çıktı. Son kutuya kadar giderse başkasının kutusunu almayı düşünsüntabi bu kez kırmızıda olabilir kutusunda
![]()
Kız gündüz hiç mi vaktin olmaz? 1'de bile başlayabilirizAyy benmiiyarın belli olur müsait olduğum saat akşam 8 den sonra müsait olurum abim gelmezse eğer
------
Tabii canım tabii![]()
Kendi yarışmana artıkEe ben büyük hissediyordum![]()
Kız gündüz hiç mi vaktin olmaz? 1'de bile başlayabilirizson dakika diyeceksen başka kişi yarışsın
![]()
Zaten 1 de daha yeni uyanmış olurumValla bakayım yarın erken işim biterse anca 2 den sonra foruma girerim![]()
Zaten 1 de daha yeni uyanmış olurum
2,3,4,5,6,7 nezaman sana uyarsa![]()
Amann eğlendik ya ona bakıyorum ben boşverMaalesefEmre'yi sona bırakacaktın
![]()
Neyse bak durumuna müsait olursan yarışırızTamam canım anca yarın belli olur![]()
Öyle tabii eğlenceli bir program olduAmann eğlendik ya ona bakıyorum ben boşver![]()
TW den yaz bana ona göre hazır olayımTamam canım anca yarın belli olur![]()
Abin nerden gelecek söyle uzaylı arkadaşımız @EmreCan bir gök taşı atar oyalarızAyy benmiiyarın belli olur müsait olduğum saat akşam 8 den sonra müsait olurum abim gelmezse eğer
------
Gündüz halederiz gerek kalmazAbin nerden gelecek söyle uzaylı arkadaşımız @EmreCan bir gök taşı atar oyalarız
Nerde mesafe?Hamdi bugün çok mutluİkide bir beni öpmeye çalışıyor hele şükür para vermedik diyor....