I'm waiting my gifts
Hediyelerimi bekliyorum manasında @DosiAynen @Tolstoyevski benim senlen beraber en iyi arkadaşım tebrik etim benimde 1 ay sonra 1 yıl olcak benim konuyuda sen açarsın artık doğan 1 senesinde
------
Türkçesi n ?
Tm kardeşimHediyelerimi bekliyorum manasında @Dosi
Tols nekadar da heveslenmişti hâlbuki
Konuya gerekeni yapmayı ihmal etme bari
Evet Tols'un sözünün üstüne hoş olmamış hediye vermemek Ama benden hediye almak kolay değil, Dosi de az uğraşmadı hediye alabilmek için Konuya gerekeni yaptım o kolay iş@MasacRE vay be... 🚬
Boşver hediyeyi. Vermiş kadar oldun @TolstoyevskiEvet Tols'un sözünün üstüne hoş olmamış hediye vermemek Ama benden hediye almak kolay değil, Dosi de az uğraşmadı hediye alabilmek için Konuya gerekeni yaptım o kolay iş
Yok yok boşvermeseydi keşke gelmişken elini cimri alıştırmasın @MasacREBoşver hediyeyi. Vermiş kadar oldun @Tolstoyevski
Eh artık o sizin aranızda. Ben alacağımı aldımYok yok boşvermeseydi keşke gelmişken elini cimri alıştırmasın @MasacRE
Ben senin hediyelere de doymadım ama o manzaraları görünce...Eh artık o sizin aranızda. Ben alacağımı aldım
Galerim manzara dolduBen senin hediyelere de doymadım ama o manzaraları görünce...
Karpuz seçmece gibi seç beğen "yolla" o halde Karpuz demişken karpuzsuz piknik olmamıştır umarım 😱Galerim manzara doldu
Karpuzsuz oldu aslında ama muhabbeti geçtiKarpuz seçmece gibi seç beğen "yolla" o halde Karpuz demişken karpuzsuz piknik olmamıştır umarım 😱
Karpuzu denizin ya da gölün neyse içine koyup biraz bekleterek serinlemesini sağlama olayı orada da var mı burada olduğu gibi?Karpuzsuz oldu aslında ama muhabbeti geçti
Yok burda öyle. Martılar alır götürürKarpuzu denizin ya da gölün neyse içine koyup biraz bekleterek serinlemesini sağlama olayı orada da var mı burada olduğu gibi?
Nasıl yani martılar nasıl kocaman karpuzu kapacak ki? 😱Yok burda öyle. Martılar alır götürür
Tırtıklar yaniNasıl yani martılar nasıl kocaman karpuzu kapacak ki? 😱
Tabii şöyle bir şey olmasını beklemiyorum ama dilimli olması da ilginçmiş, gerçi ithaldır hepsi? Karpuz soğuk yerlerde yetişmezTırtıklar yani
Ya burda dilimli satılıyor. Tüm olarak nadir
Evet öyleTabii şöyle bir şey olmasını beklemiyorum ama dilimli olması da ilginçmiş, gerçi ithaldır hepsi? Karpuz soğuk yerlerde yetişmez
10 küsür kilo olanı bütün halde genelde bizim burada, sizin orada parçalara ayrılmış hali ise ohoo Çabuk bozulur gerçi parçalara ayrılıyorsa İsveç'e özel bir meyve yok değil mi dünyada? İsveç köftesi hariçEvet öyle
10 küsür kilo oluyor genelde
Şuan aklımda bir şey yok. Bence bunu programıma saklayalım ordan öğrenirsiniz10 küsür kilo olanı bütün halde genelde bizim burada, sizin orada parçalara ayrılmış hali ise ohoo Çabuk bozulur gerçi parçalara ayrılıyorsa İsveç'e özel bir meyve yok değil mi dünyada? İsveç köftesi hariç
Ona da az kaldı cidden ama evet fazla spoiler vermeyelimŞuan aklımda bir şey yok. Bence bunu programıma saklayalım ordan öğrenirsiniz