The_Erinch
Süper Favori Üye
Aman o uyuşukkkk batırmışdırMurat Dalkılıç'la katılacaktı aslında geçen sene konuşmuştuk.
Gülşen'i @dreamy benim yarıştığım sezonda batırdı çünkü.![]()
Aman o uyuşukkkk batırmışdırMurat Dalkılıç'la katılacaktı aslında geçen sene konuşmuştuk.
Okudum hatta dedim işte sadece şarkılara -15 veriliyor diye, dikkatsizlik...Muhteşem esprilerinle ortamları batırma da.
------
Evet, konu başlığında okumak zor olmasa gerek.@12.Adam
Geçen sezonda olduğu gibi şimdiden havlu atarsan 2. haftada da eleme yapmamıza gerek kalmaz.![]()
Doğru ya şimdi hatırladım sen bu yarışmayı geçen sene Ekim’de falan yapacaktın niye bu kadar geciktinMurat Dalkılıç'la katılacaktı aslında geçen sene konuşmuştuk.
İş güç, boş vakit bulamadım.Doğru ya şimdi hatırladım sen bu yarışmayı geçen sene Ekim’de falan yapacaktın niye bu kadar geciktin![]()
Bu sezondan sonra tekrar yaparsan katılırım Murat Dalkılıç’laİş güç, boş vakit bulamadım.![]()
Niye bu kadar geç geldin sen?Bu sezondan sonra tekrar yaparsan katılırım Murat Dalkılıç’la(dedi ve katılmadı
)
Net bir sebebi yok öyle denk geldiNiye bu kadar geç geldin sen?![]()
Yine foruma girmeyi mi unuttun?Net bir sebebi yok öyle denk geldi![]()
Ahahahah biraz öyle olduYine foruma girmeyi mi unuttun?![]()
1 hafta erken gelseydin, şu an yarışmacıydın tüh.Ahahahah biraz öyle oldu![]()
Sen 1 hafta geç başlatsaydın da aynı şey olabilirdi1 hafta erken gelseydin, şu an yarışmacıydın tüh.![]()
1 hafta geç başlattım zaten @phoebebuffay ayın 5'inde başlat diyordu.Sen 1 hafta geç başlatsaydın da aynı şey olabilirdi![]()
Batırdığımı düşünmüyorum.Murat Dalkılıç'la katılacaktı aslında geçen sene konuşmuştuk.
Batırmıştın, ben yarışsaydım şampiyon olurdum. Son haftalarda Bi An Gel ile katılmak nedir?Batırdığımı düşünmüyorum.![]()
Düz hesap Ağustos’ta başlatsaydın işte1 hafta geç başlattım zaten @phoebebuffay ayın 5'inde başlat diyordu.![]()
Forum şarkımın kalitesini anlamadı diyorsunBatırdığımı düşünmüyorum.![]()
Eylül'de işim var, olmaz.Düz hesap Ağustos’ta başlatsaydın işte
Forum şarkımın kalitesini anlamadı diyorsun![]()
Eylül’e kadar bu sezonu bitirebilecek misin pekiEylül'de işim var, olmaz.![]()
Dişimi sıkarım işte, Eylül ortası da kafi.Eylül’e kadar bu sezonu bitirebilecek misin peki![]()