Tolstoyevski'nin Forumda 7. Yılı

Tebrik ederim @Tolstoyevski Nice yıllarınız olsun.🙂
Çok teşekkür ederim, hep birlikte inşallah :bhr:
------

Çok uzun bir süre, daha da nicelerine umarım. Çok tebrikler :bhr: @Tolstoyevski

Biraz garip ama içimden rastgele bir bölüm hediye etmek geldi :A

Çok teşekkür ediyorum :Z Leyla ile Mecnun'un her bölümü keyiflidir, 63.bölüm de öyleydi ve düşünmen yeterli :bhr: :A
------

Ali Atay da @Tolstoyevski nin parlağı. :A

Sjsjajja olabilir haklısın :A :A

Bu mesajları görmeden demiştim zaten birisi bizim Mecnun, öteki güzel kadınların kavgasıydı gözler bayram etti diye :A
------

Diğer dizisinde de lakabı Cimbomdu. GS ile bağdaşan bir kadın.:D 3. Sezon zirveydi. Son sezon GoT final sezonu seviyesinde.:A
Pis Yedili'den hatırlıyorum evet ilk orada yıldızı parlamıştı sanırım ama o diziye gıcık kapardım ben, Hayat Bilgisi gibi samimi dizilerin yanında çok itici geliyordu :A
------

Ben sana sadece 1 sahne attım. Sen sonra kendin Yasak Elma'ya bakmaya başladın :A
İftira atma en az 30391021 doz video aşıladın bana şunu izle bunu izle şunu da izle, elin değmişken buna da bak diye sonra bağımlısı olduk işte :bilmem: :A ://

Son düzenleme:
------

Çok teşekkür ediyorum :Z Leyla ile Mecnun'un her bölümü keyiflidir, 63.bölüm de öyleydi ve düşünmen yeterli :bhr: :A
------

Bu mesajları görmeden demiştim zaten birisi bizim Mecnun, öteki güzel kadınların kavgasıydı gözler bayram etti diye :A
------

Pis Yedili'den hatırlıyorum evet ilk orada yıldızı parlamıştı sanırım ama o diziye gıcık kapardım ben, Hayat Bilgisi gibi samimi dizilerin yanında çok itici geliyordu :A
------

İftira atma en az 30391021 doz video aşıladın bana şunu izle bunu izle şunu da izle, elin değmişken buna da bak diye sonra bağımlısı olduk işte :bilmem: :A ://

Bende pek sevmiyorum Orço karakterinden nefret ediyordum. Çok cıvık geliyordu dizi bana.:(

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Aralık'ta senin de 7.senesini kutlamamız dileğiyle çok teşekkür ediyorum :bhr:

Olsun birisi bizim Mecnun, öteki de zaten güzel kadınlarla dolu bir sahne bunu da daha önce izlemiş gibiyim bir yerlerden :A :Z @Dosi
------

Her yıl dönümü ömürden geçen 1 seneyi daha hatırlatıyor... Zaman hızlı geçiyor velhasıl, senin de 10 gün sonra olacak 10.senen... Çok teşekkür ediyorum nice senelere birlikte inşallah :A
Bakalım hayırlısı Aralık'a daha çok var. :A

Yine ne yaptın ettin hediyelerimi kadınlara bağladın, ne varsa şu kadınlarda. :A

Bende pek sevmiyorum Orço karakterinden nefret ediyordum. Çok cıvık geliyordu dizi bana.:(
Sen mi ben mi aşırı gıcık kapıyordum, hele bir de "panpa" gibi bir şey uydurmuşlardı duydukça mide bulanıyordu :A

------

------

------

------

Gözü çıkasıca. .ss @Dosi

• Güldürdün
Bakalım hayırlısı Aralık'a daha çok var. :A

Yine ne yaptın ettin hediyelerimi kadınlara bağladın, ne varsa şu kadınlarda. :A
Onlar olmasaydı bizler olmazdık, bütün hayat onlara bağlı ve iyi ki varlar :bhr: :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and serhatt
Hava durumu ve bir kaç video. En fazla 4'ür :A
O videolardan biri de bu kavga sahneydi sanırım :A Neyse senden de hafta bitmeden bekliyoruz o taze manzara resimlerini yeni çekilmiş olması şart, fotoğraflara doymadım dün demiştim :bilmem: :Z

• Güldürdün
Yok ben @serhatt 'ın beğendiği tipleri kapmadığım için yok öyle bir şey :A
------

Dur be oyalama. Çamaşırhabeye kaçayım gelince cevap veririm :A

Hadi bakalım tembel kedi çamaşırları daha kurutma, ütüleme işlemleri olacak işin çok uzun ve sıra yoktur umarım çamaşırhanede :A
------

Parlakları kapanların hepsi. :A Dosi doğru söylüyor. :A
Gün gelir olursa Yıldızla Şahika gibi saç baş birbirinize girersiniz artık o halde :bilmem: :A

Hadi bakalım tembel kedi çamaşırları daha kurutma, ütüleme işlemleri olacak işin çok uzun ve sıra yoktur umarım çamaşırhanede :A
------

Gün gelir olursa Yıldızla Şahika gibi saç baş birbirinize girersiniz artık o halde :bilmem: :A
Eğer @Dosi bir parlakla aşka yelken açarsa gireriz. :A

Eğer sen bir ecünnüyle aşka yelken açarsan o ecünnüyle de gireriz. :A

Eğer @Dosi bir parlakla aşka yelken açarsa gireriz. :A

Eğer sen bir ecünnüyle aşka yelken açarsan o ecünnüyle de gireriz. :A
Ben aşkımı gizli yaşarım. Hiç o hale düşmeyiz yani :A
------

Yok be ne ütüsü vs. Orda yukar kurutur eve getiririz. Ütü gerektirmeyen kumaştan giysiler tercih :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and serhatt