Çok güzel bir konuşma geçmiş ama birde konuşmayı görebilseydik daha iyi olacaktı.
Çok güzel bir konuşma geçmiş ama birde konuşmayı görebilseydik daha iyi olacaktı.
MS kulislerini patlatDurulduğum falan yok uygun anı kolluyorum sadece. Forumda herkes kuyu kazar olmuş, şöyle esaslı bir bomba patlatayım da herkes paramparça olsun.
Sonra ben sana demedim mi hala Sertab en sevdiğim sanatçı ama yaşlandı diye. Bakın işte lafı eksik anlatıyor, beni kötülemek için. Gelmeyin oyunlarına.Birde geçen Sertab'ın avukatlığını üstleniyordu ciddi ciddi. Milette utanma kalmamış.
@xdragxx özelden link yaptıysan görünmez ama dur ben haledeyimÇok güzel bir konuşma geçmiş ama birde konuşmayı görebilseydik daha iyi olacaktı.
Ne yazık ki olmuyor yeni sekmede bile açtım olmadıOrjinale git görürsün pil varya onu tıkla alıntı kısmından görünmez
Tüm forumu patlatacağım.MS kulislerini patlat
Bende gözüküyor diye herkeste gözüküyor sanıyorum skjlgkldsjkl@xdragxx özelden link yaptıysan görünmez ama dur ben haledeyim
Paranın keyfini çıkar boşverTüm forumu patlatacağım.
Bizde yok öyle şeyler Orço Sen zamanında kazanmıştın zaten ortalama bir şey alsan yeterTebrikler @emreemreu. Tüm motivasyonumu kaybettim bundan sonra biri tekrar bu kadar kazansa bile anlamı olmayacak valla jüri olsam katakulli yapar aldırmazdım 500.000.
Yayıncılık biraz da bunları gerektiriyor Acun gibi olun.Bizde yok öyle şeyler Orço Sen zamanında kazanmıştın zaten ortalama bir şey alsan yeter
Böyle bir şans bir daha zor olur zatenYayıncılık biraz da bunları gerektiriyor Acun gibi olun.
Para bitti bile.Paranın keyfini çıkar boşver
%13 fena ihtimal değil 500.000'lik kutular bire düşsün.Böyle bir şans bir daha zor olur zaten
@emreemreu bu gidişle 500k ile ayrılacak
Olmaz biz kazandırmayı seviyoruz öyle tadı çıkmaz Linç yersin sus bence%13 fena ihtimal değil 500.000'lik kutular bire düşsün.
Ahahahaha tamam.Olmaz biz kazandırmayı seviyoruz öyle tadı çıkmaz Linç yersin sus bence
Program başı 5 bin veririz. İdare etPara bitti bile.
Diyorum ama anlatamıyorum. @cehennet daha forumu tam olarak tanımamasına rağmen böyle kaos yaratmaya başladıysa sonrasında ne olur bilemiyorum artık... Birkaç hafta sonra @xdragxx'i koltuğundan şutlatıp programın başına geçerse şaşırmam. Şimdiden sunucuları birbirlerini düşürüp arasını açmaya başlamış bile...Sen kaos konusunda @phoebebuffay 'ı bile geçtin