Emre Ozansoy
Moderatör
Üç
500.000 bende diye bekliyordum ben.50.000 TL açıyor Hamdi Bey'i bekleyelim
500.000 bende diye bekliyordum ben.50.000 TL açıyor Hamdi Bey'i bekleyelim
200 üstü verse düşünürdüm. Teklifi yeniden verir mi Hamdi Bey acaba?Hamdi Bey 150 bini alsın gitsin diyor @emreemreu
Yok bir tur daha gitsin pişman olur kendi bilir diyor200 üstü verse düşünürdüm. Teklifi yeniden verir mi Hamdi Bey acaba?
Cimri Hamdi, ne olacak.Yok bir tur daha gitsin pişman olur kendi bilir diyor
Var mısın yok musun?
İkisi açıldığı an olay biterHamdi Bey yine fena vermemiş arada vermiş ben daha cimri olur diyordum Ancak ortada 2 tane güçlü kutu var
Yokuuum diyor.Cimri Hamdi, ne olacak.
Yokum tabii ki.
%25 şans hadi bakalımKutusunda 10 bin var @emreemreu 'nun.
1 TL den iyidirKutusunda 10 bin var @emreemreu 'nun.
Tam tersi de olabilir zaten 2 sarı 2 kırmızı var iki sarı bulursa mükemmel olurİkisi açıldığı an olay biter
1 sarı 1 kırmızı pekiTam tersi de olabilir zaten 2 sarı 2 kırmızı var iki sarı bulursa mükemmel olur
Sen kaos konusunda @phoebebuffay 'ı bile geçtinKutusunda 10 bin var @emreemreu 'nun.
2 tane den sonra @xdragxx tam olarak anlat. Ya teklifi alır, ya kutusuna yada kutu değiştirme olarakTam tersi de olabilir zaten 2 sarı 2 kırmızı var iki sarı bulursa mükemmel olur
Hangi kırmızı olduğuna göre değişir1 sarı 1 kırmızı peki
O zaman çok ince düşüneceğiz zaten çok2 tane den sonra @xdragxx tam olarak anlat. Ya teklifi alır, ya kutusuna yada kutu değiştirme olarak
%25 şans hadi bakalım
1 TL den iyidir
Tabii ki öyleOrtamda ki pozitif enerjiyi düşürmek istedim. Bu kadar ballı olunmaz
Bilirsem @phoebebuffay 'den daha fazla hava atma hakkım olur Zeynep
Sen kaos konusunda @phoebebuffay 'ı bile geçtin