Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 2.Hafta Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine üç noktaya geri döndük. Kavrayamıyorum hala yorumların. Neyse şaka diye diye yerin dibine gömmeye devam et sen...

@MEnes Üç noktanın sırrı bumuydu:F
Kullanıldığı yere göre değişir. Bu konudaki tüm yorumlarım şaka içerikli, ciddiye alma. @Dosi ve @xdragxx'e reyting kazandırmaya çalışıyorum. Her ne kadar onlar beni kötü göstermeye çalışsa da. :(

Az kaldı, kaşınıyor belasını arıyor. :A
maxresdefault.jpg

Yine üç noktaya geri döndük. Kavrayamıyorum hala yorumların. Neyse şaka diye diye yerin dibine gömmeye devam et sen...

@MEnes Üç noktanın sırrı bumuydu:F
Üç nokta her yere ama her yere uyabilir... Emoji koymasan bile ÜÇ NOKTA üzerinden çılgınca göndermeli ve goygoy dolu mesajlar gönderebilirsin... :A @phoebebuffay tam olarak bunu gerçekleştirmiş ve sen de oyununa gelmişsin... :A

@phoebebuffay @cehennet ve @serhatt üçlüsüne VMYM Panorama yaptırın, yarışmanın hemen arkasından yayınlansın. Normal yarışmadan daha çok reyting alabilir. :A Kaos var, entrika var, kavga var. Daha ne olsun :D @Dosi @xdragxx

Firdevs Bihter ve Peyker olarak Melih bey takımı oluruz.:A @serhatt @phoebebuffay
------

Üç nokta her yere ama her yere uyabilir... Emoji koymasan bile ÜÇ NOKTA üzerinden çılgınca göndermeli ve goygoy dolu mesajlar gönderebilirsin... :A @phoebebuffay tam olarak bunu gerçekleştirmiş ve sen de oyununa gelmişsin... :A

Balık gibi her oltaya atlıyorum.:F

Firdevs Bihter ve Peyker olarak Melih bey takımı oluruz.:A @serhatt @phoebebuffay
------

Balık gibi her oltaya atlıyorum.:F
Ben tabii bu konuda olsun, algı oyunları konusunda olsun master degree olduğum için çok yorum yapmayacağım şimdilik... :A Alışırsın sen de zamanla diyip moralini yüksek tutmakla yetineyim... :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
@phoebebuffay @cehennet ve @serhatt üçlüsüne VMYM Panorama yaptırın, yarışmanın hemen arkasından yayınlansın. Normal yarışmadan daha çok reyting alabilir. :A Kaos var, entrika var, kavga var. Daha ne olsun :D @Dosi @xdragxx
Ben @serhatt ve @cehennet ile aşık atamam maalesef. O kadar sinsi, kurnaz ve akıllı değilim. :( Bugün iftiraya uğrayıp mağdur olmama rağmen @cehennet ne yaptı etti beni suçlu kendisini mağdur olarak gösterdi. Ve kimse bana oynanan oyunu fark etmiyor. Herkes bana karşı cephe almış durumda... :(

Foruma üç nokta kullanma sanatını ve adabını öğreteceğiz inşallah... :A

Ben @serhatt ve @cehennet ile aşık atamam maalesef. O kadar sinsi, kurnaz ve akıllı değilim. :( Bugün iftiraya uğrayıp mağdur olmama rağmen @cehennet ne yaptı etti beni suçlu kendisini mağdur olarak gösterdi. Ve kimse bana oynanan oyunu fark etmiyor. Herkes bana karşı cephe almış durumda... :(

Ağlatacaksın beni...

Firdevs Hanım taktiklerini iyi öğrenmişsin. Ben anca Peyker olurum orada.:A

• İlginç
Reactions: phoebebuffay
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...