Benim dediğime uysaydı yanmıştıBaşta güzel bir parayla ayrılacağını tahmin etmiştim ama uçmuşsun, çok tebrikler. @emreemreu
Bu sefer sarıymış kutum, şaşırtıcı.
Benim dediğime uysaydı yanmıştıBaşta güzel bir parayla ayrılacağını tahmin etmiştim ama uçmuşsun, çok tebrikler. @emreemreu
Bu sefer sarıymış kutum, şaşırtıcı.
Eğer burada olsaydım açmaması için ikna etmeye çalışırdım, benim kutumdan 500.000 çıkması için çok garip şeylerin olması lazımBenim dediğime uysaydı yanmıştı
Bu ne videosu? Ben YouTube'dan başka bilmem
Hep kaybol sonra reytingim iyi deEğer burada olsaydım açmaması için ikna etmeye çalışırdım, benim kutumdan 500.000 çıkması için çok garip şeylerin olması lazım
VMYM açılışı işte vimeoBu ne videosu? Ben YouTube'dan başka bilmem
------
Hep kaybol sonra reytingim iyi de
@kerem buraya reyting getirmeme izin vermiyor, yapacak bir şey yokBu ne videosu? Ben YouTube'dan başka bilmem
------
Hep kaybol sonra reytingim iyi de
Sen artık çok alıştın bana iftiracı demeye, bal gibi de tüm reytingler bana gelsin, bırak o samimiyetsiz programı, ilk teklifi de al çekil demesini biliyordun ya.İftira. @Dosi
Bugün benim dediğim her şey tam tersi çıktıEğer burada olsaydım açmaması için ikna etmeye çalışırdım, benim kutumdan 500.000 çıkması için çok garip şeylerin olması lazım
Aserat'tan avro alıp paylaşacaktık hani, hain seni.Sen artık çok alıştın bana iftiracı demeye, bal gibi de tüm reytingler bana gelsin, bırak o samimiyetsiz programı, ilk teklifi de al çekil demesini biliyordun ya.
@kerem buraya reyting getirmeme izin vermiyor, yapacak bir şey yok
@slhttnmtl son zamanlarda çok kaosçu mikserci oldu inanmadım zatenİftira. @Dosi
Senin cukka sağlamdır. @slhttnmtlAserat'tan avro alıp paylaşacaktık hani, hain seni.
Hesabım hacklenmiş, kavga ettik şimdi program sahipleri göbek atıyor. Sus.Aserat'tan avro alıp paylaşacaktık hani, hain seni.
Çok yanlış tanımışsınız beni, sizi esefle kınıyorum...@slhttnmtl son zamanlarda çok kaosçu mikserci oldu inanmadım zaten
Her yerde ortalık bozduğunu şahit oldum burda bile yapmak istemiştin engelledikHesabım hacklenmiş, kavga ettik şimdi program sahipleri göbek atıyor. Sus.
------
Çok yanlış tanımışsınız beni, sizi esefle kınıyorum...
@slhttnmtl son zamanlarda çok kaosçu mikserci oldu inanmadım zaten
Herkes üstüme oynuyor. Artık kendimi mağdur durumuna getirip tribünlere oynayacağım. Olmuyor böyle, kim olsa kullanır çünkü.Hesabım hacklenmiş, kavga ettik şimdi program sahipleri göbek atıyor. Sus.
------
Çok yanlış tanımışsınız beni, sizi esefle kınıyorum...
Cevap yanlış olsaydı bir de...
En yüksek miktar kazanınca farklı yarışmalar olsa da bu aklıma geldi çok efsane hareket