Benim dediğime uysaydı yanmıştıBaşta güzel bir parayla ayrılacağını tahmin etmiştim ama uçmuşsun, çok tebrikler.@emreemreu
Bu sefer sarıymış kutum, şaşırtıcı.![]()
Benim dediğime uysaydı yanmıştıBaşta güzel bir parayla ayrılacağını tahmin etmiştim ama uçmuşsun, çok tebrikler.@emreemreu
Bu sefer sarıymış kutum, şaşırtıcı.![]()
Eğer burada olsaydım açmaması için ikna etmeye çalışırdım, benim kutumdan 500.000 çıkması için çok garip şeylerin olması lazımBenim dediğime uysaydı yanmıştı![]()
Bu ne videosu? Ben YouTube'dan başka bilmem
Hep kaybol sonra reytingim iyi deEğer burada olsaydım açmaması için ikna etmeye çalışırdım, benim kutumdan 500.000 çıkması için çok garip şeylerin olması lazım![]()
VMYM açılışı işte vimeoBu ne videosu? Ben YouTube'dan başka bilmem
------
Hep kaybol sonra reytingim iyi de![]()
@kerem buraya reyting getirmeme izin vermiyor, yapacak bir şey yokBu ne videosu? Ben YouTube'dan başka bilmem
------
Hep kaybol sonra reytingim iyi de![]()
Sen artık çok alıştın bana iftiracı demeye, bal gibi de tüm reytingler bana gelsin, bırak o samimiyetsiz programı, ilk teklifi de al çekil demesini biliyordun ya.İftira.@Dosi
Bugün benim dediğim her şey tam tersi çıktıEğer burada olsaydım açmaması için ikna etmeye çalışırdım, benim kutumdan 500.000 çıkması için çok garip şeylerin olması lazım![]()
Aserat'tan avro alıp paylaşacaktık hani, hain seni.Sen artık çok alıştın bana iftiracı demeye, bal gibi de tüm reytingler bana gelsin, bırak o samimiyetsiz programı, ilk teklifi de al çekil demesini biliyordun ya.![]()
@kerem buraya reyting getirmeme izin vermiyor, yapacak bir şey yok![]()
@slhttnmtl son zamanlarda çok kaosçu mikserci oldu inanmadım zatenİftira.@Dosi
Hesabım hacklenmiş, kavga ettik şimdi program sahipleri göbek atıyor. Sus.Aserat'tan avro alıp paylaşacaktık hani, hain seni.![]()
Çok yanlış tanımışsınız beni, sizi esefle kınıyorum...@slhttnmtl son zamanlarda çok kaosçu mikserci oldu inanmadım zaten![]()
Her yerde ortalık bozduğunu şahit oldumHesabım hacklenmiş, kavga ettik şimdi program sahipleri göbek atıyor. Sus.
------
Çok yanlış tanımışsınız beni, sizi esefle kınıyorum...![]()
@slhttnmtl son zamanlarda çok kaosçu mikserci oldu inanmadım zaten![]()
Herkes üstüme oynuyor. Artık kendimi mağdur durumuna getirip tribünlere oynayacağım. Olmuyor böyle, kim olsa kullanır çünkü.Hesabım hacklenmiş, kavga ettik şimdi program sahipleri göbek atıyor. Sus.
------
Çok yanlış tanımışsınız beni, sizi esefle kınıyorum...![]()
Cevap yanlış olsaydı bir de...
En yüksek miktar kazanınca farklı yarışmalar olsa da bu aklıma geldi çok efsane hareket![]()