Sağol canım.Hadise sıkı bir GS'li ama
------
Peki tamam senle alakalı olmadıkça ve kutuna sıra gelmedikçe yapmam![]()
Sağol canım.Hadise sıkı bir GS'li ama
------
Peki tamam senle alakalı olmadıkça ve kutuna sıra gelmedikçe yapmam![]()
Hemen arka planda açtım
3 dakika kaldı. Çok ayıp eder. Bana abla demesine bile birşey demedim @emreemreu15 ziyaretçi seni bekiyor @emreemreu![]()
Biraz daha bekleyelim bakalım..Okadar üstüne basa basa vaktin yoksa sıranı sal dedik :/
Okadar üstüne basa basa vaktin yoksa sıranı sal dedik :/
30 dakika daha gelmezse banttan yayın ekleriz ve kendi aramızda mevcut kutuları açtırırz. emreemeu hakkını kaybeder ve yeni hafta yeni yarışmacı olurBiraz daha bekleyelim bakalım..
Yarışacak isimler fazla yok şuan aktif. Ben de 1 buçuk saat sonra çıkarım gibi. Bu haftayı böyle kapatırızYedek kura çekimi yapalım bundan sonrası için.![]()
Evet arkadaşlar bugünki yarışacak isim @emreemreu kendisi ve @xdragxx aynı anda aktif oldukları zaman yarışma başlayacak. 17.00-17.30 arası.
@xdragxx o saatlerde daha yoksam siz başlayın. Kısa bir aktiflik olunmama durumum olabilir ama çok kaçırmam
@serhatt @Cervantes @Tolstoyevski @Angelica @781Ens @bazinga @Turkuazz @mrt-06 @slhttnmtl @12.Adam @Doğan @mesmeso @Burak97 @seyfullXh @Veteran @MEnes @Aserat @Gerekli24 @Emre Ozansoy @Mircan Saye @MayısKralı @cevaa @EmreCan @phoebebuffay
@BARON男爵 @AteşBöceği
@HeisenBerg @cehennet ve katılım göstermek isteyen herkes
Geçmiş olsunAnnemin bacağı biraz rahatsız dün markete gidince düştü ezilme varmış elimden geldince katkı sağlamaya çalışacam
Ekibimiz kolaj bölüm hazır etti birazdan yayında olur. Başka bir çare düşünüyoruz şuan
Geçmiş olsun canım. Yarışmacı gelmedi zatenAnnemin bacağı biraz rahatsız dün markete gidince düştü ezilme varmış elimden geldince katkı sağlamaya çalışacam
Aynı anda hem dosi ile özelden yarışmayı düşünüyoruz hem de başka bir görüşme yapıyorum kafam karışık kusura bakmaHem diyo gülüyo tü sanaa![]()
Geçmiş olsun, Rabbim tez vakitte şifa versin.Annemin bacağı biraz rahatsız dün markete gidince düştü ezilme varmış elimden geldince katkı sağlamaya çalışacam