Emre aktif olmaz gibi şimdi önce bi yarınki saati desin. Bakalım nasıl olacakBugün sen sunacaksan olur çünkü akşama işlerim var maalesef....
PT saatlerinde @Dosi müsait olmadığı için gündüz erken saatte yapalım dedik de malum sen cumartesi de çalışıyormuşsun
Yarışma ne kadar sürer tahmini?PT saatlerinde @Dosi müsait olmadığı için gündüz erken saatte yapalım dedik de malum sen cumartesi de çalışıyormuşsun
Müsait olduğun saat tam olarak ne söyle Dosi de katılım göstermeye çalışır
Senin performansına bağlı hoca ortalama 2 saat sürerYarışma ne kadar sürer tahmini?
2 saat ne ya, dizimi izliyoruz.Senin performansına bağlı hoca ortalama 2 saat sürer
@Dosi ne diyor 30 dakika diyor2 saat ne ya, dizimi izliyoruz.
30 dakikada bitirelim bu işi en fazla.
Şuan müsaitsen başlatabilirim yarın sizin saatle 6.30- 7 sonrası olmam gibiYarışma ne kadar sürer tahmini?
Onu diyenler en geç bitirenler oluyor@Dosi ne diyor 30 dakika diyor
Birazdan işim var. Biz yarın yapalım en iyisi.Şuan müsaitsen başlatabilirim yarın sizin saatle 6.30- 7 sonrası olmam gibi
------
Onu diyenler en geç bitirenler oluyor
Olmadı sıranı salarsın.Birazdan işim var. Biz yarın yapalım en iyisi.
Ben müsait olunca söylerim size.
Vermem, vermeye kalkan olursa da kavga çıkartırım.Belki bir kıyak yaparsın kendisine
Yarışanlar kutu açmaya devam etmek istiyorlar. @serhatt kutumu kimseye vermem dedi. Devam edecek.
Bu gidişle sana ve bana zaten sıra gelmez. Ben hep seyirci sunucu olarak kalabilirim. Böylesini sevdim
Aldığın para helal hoş olsun. Hakkını veriyorsunVermem, vermeye kalkan olursa da kavga çıkartırım.
15.30'dan önce olma ihtimali yok. 17.30 gibi olsun o zaman.Olmadı sıranı salarsın.
Dediğim gibi bir kısmı bugün bir kısmı yarın olabilir.
Bize net bir saat söyle önden. Saati söylemiyorsun bir türlü Önden bilelimki aktif olabilecekmiyiz diyelim
17.30 kesin ise en az 1 saat durma durumum var ve madem sen 30 dakikada bitireceksin olur Ama vaktinde ol. Geciktirme?15.30'dan önce olma ihtimali yok. 17.30 gibi olsun o zaman.
Benim şansım demek ki konu etiketimiz sıradan etiket. Acaba konuda paylaştığım şarkılar mı çekiyorKonuda hala 15 ziyaretçi var forumun bugu oldu galiba yarışma @Dosi
Olur hacı hatta 17.00 civarı gelirsen de başlarız hemen15.30'dan önce olma ihtimali yok. 17.30 gibi olsun o zaman.
Olur Zeynep abla, emrin olur.17.30 kesin ise en az 1 saat durma durumum var ve madem sen 30 dakikada bitireceksin olur Ama vaktinde ol. Geciktirme?
17 olsa daha iyi olurOlur Zeynep abla, emrin olur.