eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Ayarlarınla ilgili sanırım, sana özel mesaj atılmıyor. Ayarlarını düzenle bi' istersen. :D
------

Beğenenler olmuştu ama, ben pek negativ yorum göremedim ama haklı mı çıkacak haksız mı göreceğiz. :A

Daha yarışma başlamadı mübarek. :A
------

İyi ki almışım, işimi biliyorum ben. :A

En son 1 yıl önce aktifti zaten, bulman pek zor olmayacak. Umut'un bunları demiş olma ihtimali yok. %100 eminim. :A
Bu sezon güzel işler çıkarırsak her sezon. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem and 12.Adam
@slhttnmtl Çok fenaaa çıktınnn heee..
Komşularla safları sıklaştırmaya devam :A :A :A :A

@phoebebuffay görüyorsun değil mi :F
Gerçekten herkes çok fena, kurtların arasında avlanmasak bari. :A

Candan benim favorilerimden biri bu arada. Direkt tam puan vereceğim birkaç şarkısı var. Sen de Mor ve Ötesi'ni seviyorsundur umarım, güzel puanlarını bekliyorum. :A

Candan benim favorilerimden biri bu arada. Direkt tam puan vereceğim birkaç şarkısı var. Sen de Mor ve Ötesi'ni seviyorsundur umarım, güzel puanlarını bekliyorum. :A
Forumun ruh hali çok değişik yaaaa.....Bakalım artık...en azından erkenden veda etmeyelimde..Gidebildiğimiz kadar artık.
3 şarkısı var listelerimde hep durur...bakalım onları sürdükçe bol bol puan alırsın :Z :Z :Z

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay

Aa sen mi masumsun, şimdi baygınlık geçiriyorum. :A Buradaki herkesin içinde var fenalık. :A

Forumun ruh hali çok değişik yaaaa.....Bakalım artık...en azından erkenden veda etmeyelimde..Gidebildiğimiz kadar artık.
3 şarkısı var listelerimde hep durur...bakalım onları sürdükçe bol bol puan alırsın :Z :Z :Z
Listende olmayan diğer şarkıları da seversin umarım. :A

Candan'ın en sevilen ve bilinen şarkısı Yalan ama benim en sevdiğim şarkısı Onlar Yanlış Biliyor. Onu kullanmadan elenmezsin umarım. Yarışmada görmek istediğim bir şarkı. :bhr:

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Listende olmayan diğer şarkıları da seversin umarım. :A

Candan'ın en sevilen ve bilinen şarkısı Yalan ama benim en sevdiğim şarkısı Onlar Yanlış Biliyor. Onu kullanmadan elenmezsin umarım. Yarışmada görmek istediğim bir şarkı. :bhr:
Bende Candan Erçetinin neredeyse tüm KASET leri duruyor...Kaset diyorum dikkatini çekerim.
İlk girişim çok eski olacak ama sonra ilerlersek zaten bashettiklerinde muhakkak olacak.