eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayarlarınla ilgili sanırım, sana özel mesaj atılmıyor. Ayarlarını düzenle bi' istersen. :D
------

Beğenenler olmuştu ama, ben pek negativ yorum göremedim ama haklı mı çıkacak haksız mı göreceğiz. :A

Daha yarışma başlamadı mübarek. :A
------

İyi ki almışım, işimi biliyorum ben. :A

En son 1 yıl önce aktifti zaten, bulman pek zor olmayacak. Umut'un bunları demiş olma ihtimali yok. %100 eminim. :A
Bu sezon güzel işler çıkarırsak her sezon. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem and 12.Adam
@slhttnmtl Çok fenaaa çıktınnn heee..
Komşularla safları sıklaştırmaya devam :A :A :A :A

@phoebebuffay görüyorsun değil mi :F
Gerçekten herkes çok fena, kurtların arasında avlanmasak bari. :A

Candan benim favorilerimden biri bu arada. Direkt tam puan vereceğim birkaç şarkısı var. Sen de Mor ve Ötesi'ni seviyorsundur umarım, güzel puanlarını bekliyorum. :A

Candan benim favorilerimden biri bu arada. Direkt tam puan vereceğim birkaç şarkısı var. Sen de Mor ve Ötesi'ni seviyorsundur umarım, güzel puanlarını bekliyorum. :A
Forumun ruh hali çok değişik yaaaa.....Bakalım artık...en azından erkenden veda etmeyelimde..Gidebildiğimiz kadar artık.
3 şarkısı var listelerimde hep durur...bakalım onları sürdükçe bol bol puan alırsın :Z :Z :Z

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay

Aa sen mi masumsun, şimdi baygınlık geçiriyorum. :A Buradaki herkesin içinde var fenalık. :A

4.kez kanser hastalığına yakalanarak beni çok üzen, yıllardan beri dinlediğim biriyle katılacağım. :( Allah şifa versin güzel yürekli kadın...
Afalladım, birden yanlış yere mi yazıyor diye...

• Üzücü
Reactions: mrt-06
Forumun ruh hali çok değişik yaaaa.....Bakalım artık...en azından erkenden veda etmeyelimde..Gidebildiğimiz kadar artık.
3 şarkısı var listelerimde hep durur...bakalım onları sürdükçe bol bol puan alırsın :Z :Z :Z
Listende olmayan diğer şarkıları da seversin umarım. :A

Candan'ın en sevilen ve bilinen şarkısı Yalan ama benim en sevdiğim şarkısı Onlar Yanlış Biliyor. Onu kullanmadan elenmezsin umarım. Yarışmada görmek istediğim bir şarkı. :bhr:

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Listende olmayan diğer şarkıları da seversin umarım. :A

Candan'ın en sevilen ve bilinen şarkısı Yalan ama benim en sevdiğim şarkısı Onlar Yanlış Biliyor. Onu kullanmadan elenmezsin umarım. Yarışmada görmek istediğim bir şarkı. :bhr:
Bende Candan Erçetinin neredeyse tüm KASET leri duruyor...Kaset diyorum dikkatini çekerim.
İlk girişim çok eski olacak ama sonra ilerlersek zaten bashettiklerinde muhakkak olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,358
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06