Acun bey özel jetle bir tur atarmısınızZey Tv yazıyor ya o dosi'nin
VMYM formatı da benim Yani Show Tv-Acun ilişkisi var Ben Acun'um Ama bu kez kanal sahibi de sunmak istedi ve sunuyor
Acun bey özel jetle bir tur atarmısınızZey Tv yazıyor ya o dosi'nin
VMYM formatı da benim Yani Show Tv-Acun ilişkisi var Ben Acun'um Ama bu kez kanal sahibi de sunmak istedi ve sunuyor
Son kısımda sunmak istedi değil tek başına sunmakta da sende sun dedim kabul etti olacaktıZey Tv yazıyor ya o dosi'nin
Kıymetimi bilsin. @Tolstoyevski Jest yaptım.Yoooook artık ilk defa Tolstoyevski ilk kutu olacak galiba
Teklif benden geldi tabii ki zaten o anlama da çıkıyor benim cümlemSon kısımda sunmak istedi değil tek başına sunmakta da sende sun dedim kabul etti olacaktı
Bakalım kim kime jest yapmışKıymetimi bilsin. @Tolstoyevski Jest yaptım.
Onun bana yapmayacağı kesin.Bakalım kim kime jest yapmış
Kız Zey TV 🍒 etiketi varya. O benim kanalım burası benim kanal. MS ise @Aserat 'ın kanalı ETV
Zey Tv yazıyor ya o dosi'nin
@BARON男爵 ilk cümlede o teklik etti ben kabul ettim anlamına mı çıkıyor yoksa ben sunayım dedim o da tamam dedi anlamına mı çıkıyor?Teklif benden geldi tabii ki zaten o anlama da çıkıyor benim cümlem
Aman Tanrım. Bu kadar olur, medyum falan mısın, bu nasıl hislilik.Bakalım şansıma ne çıkacak... Oldukça olumlu hissetsem de bugün hiç emin değilim....
Veee
Zengin, yakışıklı talipler senden kaçarkenAdım Serhat, yarışmaya İzmit'ten katılıyorum, bekarım, zengin, yakışıklı, ev araba sahibi taliplerimi bekliyorum.
İkisine de çıkar işte aaaaaaaaaaa@BARON男爵 ilk cümlede o teklik etti ben kabul ettim anlamına mı çıkıyor yoksa ben sunayım dedim o da tamam dedi anlamına mı çıkıyor?
Zey Tv yazıyor ya o dosi'nin
Yaptı işteOnun bana yapmayacağı kesin.
Açıyorum...
Bakalım şansıma ne çıkacak... Oldukça olumlu hissetsem de bugün hiç emin değilim....
Veee
Format benim niye Murat Ceylan ben olayım....Sen Murat Ceylan ol @Dosi Acun olsun. Daha kolay.
Günahımı aldın o kadar ama iyi oldu birkaç günahtan kurtuldukAman Tanrım. Bu kadar olur, medyum falan mısın, bu nasıl hislilik.
Onları forum adına yapıyorum. Program olarak yapamam. Kanalım ve içeriği bunlar :TV kanalı gibi mi? İncelemedim hiç oraları. Başka En Güzeller, En favori dizide yok etiket. Onların neden kanalı yok.
Bu arada TV2'de Hekimoğlu var. Kalpli mesaj atmışsın bugün farkettim. Haber vermek istedim.
Çok mersi @Tolstoyevski çıkışta paraları kırışırız.Yaptı işte