Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 2.Hafta Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zey Tv yazıyor ya o dosi'nin :A
VMYM formatı da benim :A Yani Show Tv-Acun ilişkisi var :A Ben Acun'um :A Ama bu kez kanal sahibi de sunmak istedi ve sunuyor :A
Acun bey özel jetle bir tur atarmısınız :A :A

Zey Tv yazıyor ya o dosi'nin :A
VMYM formatı da benim :A Yani Show Tv-Acun ilişkisi var :A Ben Acun'um :A Ama bu kez kanal sahibi de sunmak istedi ve sunuyor :A
Son kısımda sunmak istedi değil tek başına sunmakta da sende sun dedim kabul etti olacaktı :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Bakalım şansıma ne çıkacak... Oldukça olumlu hissetsem de bugün hiç emin değilim....

Veee

Screenshot 2021-07-08 172912.png

Kız Zey TV 🍒 etiketi varya. O benim kanalım :A burası benim kanal. MS ise @Aserat 'ın kanalı ETV :A

TV kanalı gibi mi? İncelemedim hiç oraları. Başka En Güzeller, En favori dizide yok etiket. Onların neden kanalı yok.(b)

Bu arada TV2'de Hekimoğlu var. Kalpli mesaj atmışsın bugün farkettim. Haber vermek istedim.:D

• Harika
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
  • İlginç
Reactions: B4RON and xdragxx
TV kanalı gibi mi? İncelemedim hiç oraları. Başka En Güzeller, En favori dizide yok etiket. Onların neden kanalı yok.(b)

Bu arada TV2'de Hekimoğlu var. Kalpli mesaj atmışsın bugün farkettim. Haber vermek istedim.:D
Onları forum adına yapıyorum. Program olarak yapamam. Kanalım ve içeriği bunlar :

• Beğendim
Reactions: cehennet
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...