Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 2.Hafta Sona Erdi

Henüz kurayı çekemedim. Biraz işlerim var. 20 dakika iş, 2 dakika forum olarak ilerliyorum :A geceye doğru çekerim gibi. Aslında ilk yarışma günü ilk yedekte senin adın çıkmıştı. Eğer @Cervantes aktif olmasaydı senle açılış yapacaktık. O gün kutunda 1000 mi vardı? Onla yarışacaktın :A
------

Umarım o kişi sadece ben olurum :A
Cimri kanal patronu seni . :A Tabii başkası büyük ödül kazanamasın ve senin cebinden para çıkmasın demi :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Cimri kanal patronu seni . :A Tabii başkası büyük ödül kazanamasın ve senin cebinden para çıkmasın demi :D
Parası çok olan insan cimri olur bu doğal :A :A
Size giden paralar Hamdi Bey'in cebinden çıkıyor :A kendisine zamanında çok para yedirdim. Bana borçlu :A
En yüksek parayı alarak neden parya para demiyeyim? :A
------

Ben çoğu zaman yarıştığım programlarda finale oynuyorum, ki bu yüzden Kicktipte olmamı istemiyorsun tekrar şampiyon mesela :A Ama tabii k onlarda yine iyi kötü strateji, az çok bilgi vb. oluyor ama bu yarışmada %100 şansa dayalı olduğu için artık ne çıkarsa bahtımıza :A Bahtsız birisiyim o konularda dediğin gibi o yüzden teklifleri iyi değerlendirmek gerekecek...
Bu şans işi olduğu için sen yüksek paraları unut :A gerçi hiç belli olmaz. Kutunda 1 TL olursa işte ozaman 500.000i sona saklamayı deneyeceksin :A

@serhatt @phoebebuffay dünkü isteğinizi geri çevirmeyip @xdragxx 'i saf dışı bıraktım :A

Bu arada yarınki bölümde bir süredir aktif olmayan üyelerin kutularını @phoebebuffay ve @Cervantes size emanet ederiz. İkinizde kutu açma deneyimi edinmediniz. Biraz yakın yarışacak kişiyi :A

• Güldürdün
Yok biraz burnu sürtsün sonra ağır kısmı ona yaptırıp kolay kısımları kendime alacağım :A sözleşme var tam olarak kovamam ama istediğim işleri yapma zorunluluğu var :A
@Dosi bizim şikayetlerimizin de etkisiyle kendisine ağır laflar etmiş ve @xdragxx ağlayarak stüdyoyu terk etmiş şeklinde dedikodular dönüyor programın perde arkasında. :A
Daha çok bana kaba davranmasından dolayı cezalandırdım :A
------

Napalım böyle bir topluluk
işte içerde oturuyoruz
4 5 kişiyiz ama grubun içinde farklı insanlar var
Yukardan farklı bir ses yükseldi

Veeeee kutudan 1 lira çıktı :A @Dosi
Gelirken 0 para. 1 liraya şükretsin :A

Yok biraz burnu sürtsün sonra ağır kısmı ona yaptırıp kolay kısımları kendime alacağım :A sözleşme var tam olarak kovamam ama istediğim işleri yapma zorunluluğu var :A

------

@Tolstoyevski , eve giderken otostop çekecek, mecbur. :A Yalan Dünya Vasfiye Teyze tonlamasında okursanız farkı anlayacaksınız.:A

------

Ben de kendimi kötü diye nitelendirirdim. :A @phoebebuffay ile senin yanında ben bir meleğim. :A

Ben de kendimi kötü diye nitelendirirdim. :A @phoebebuffay ile senin yanında ben bir meleğim. :A
Senin stilinle cevap veriyorum. :A
maxresdefault.jpg

• Harika
Reactions: serhatt
@xdragxx a yaptıkların alaka işte. :A

Kötülükten besleniyorum huyum kurusun. :Z
@xdragxx yok yok kimseyi sevindirmiyelim. Bunlara bak. Yarıştığı gün süründürelim serhat'ı :A
------

@Araf ayağının tozu ile senide katalım yarışmaya :A eskiden muhakkak bildiğin bir yarışma :A
Herşey bıraktığın gibi. Yine kanal işleri :A

Son düzenleme:
@xdragxx yok yok kimseyi sevindirmiyelim. Bunlara bak. Yarıştığı gün süründürelim serhat'ı :A
------

@Araf ayağının tozu ile senide katalım yarışmaya :A eskiden muhakkak bildiğin bir yarışma :A
Herşey bıraktığın gibi. Yine kanal işleri :A
Her şey bırakmadığım gibi, bu yüzden şimdilik yokum. Alışalım biraz. :A

• Güldürdün