Teşekkürler @mrt-06Dost kazığı yemedin 200 TL varmış kutusunda
Teklif öncesi son kutu iyi düşün yine.
Teşekkürler @mrt-06Dost kazığı yemedin 200 TL varmış kutusunda
Teklif öncesi son kutu iyi düşün yine.
Burdayım kimler kaldı?Son 2'ye kal da olmadı kendi kutunu değil öbür kutuyu açarsın
------
Hadi @phoebebuffay bir kutu alalım artık senden 12.adam gidecek zamanı buldu
Sen yokken mrt-06 açtı sadece teklif öncesi son kutudayızBurdayım kimler kaldı?
25.000 TL fena değil. Şimdi teklif için Hamdi Bey'deyiz
@Aserat ı açsınSen yokken mrt-06 açtı sadece teklif öncesi son kutudayız
Diğer turda artık bakalım@Aserat ı açsın
Yokum.Hamdi Bey'in teklifi 35.000 TL'ye var mısın yok musun @phoebebuffay
Yokuuuuuuuuuuum diyooor.Yokum.
@12.Adam'a güvenmiyorum ama sözünü dinleyelim yine de. Seçimi ona bıraktım, son kararım.Yokuuuuuuuuuuum diyooor.
Şimdi sırada 3 kutu açacağııız. Tablo fena değil maviler sadece 1 tık daha fazla ama hala 500.000 TL kutumuzda. @12.Adam Aserat diyor ister ona güven ister kendin git. Ama bu 3 kutuda en az 2 mavi açmaya bakalım...
Haydaaa çocuğu zor durumda bırakma ya iyi düşün bak@12.Adam'a güvenmiyorum ama sözünü dinleyelim yine de. Seçimi ona bıraktım, son kararım.
Tamam o zaman kalsın. Şimdi ikinci bir 500.000₺'yi açtırır falan...Haydaaa çocuğu zor durumda bırakma ya iyi düşün bak
İlk defa birisi son kararım dediği halde yeniden tekrarlıyorum
Ben yine de fikrini değiştirmiş olmak istemem açadabilirsinTamam o zaman kalsın. Şimdi ikinci bir 500.000₺'yi açtırır falan...
Moderatör değil sanki mikserBen yine de fikrini değiştirmiş olmak istemem açadabilirsin
------
Sonuç olarak üst üste 2.kez 500.000 TL açtırmaz kanımca
Aman kalsın boşver.Sonuç olarak üst üste 2.kez 500.000 TL açtırmaz kanımca
Acun bey olarak bunu yapmam lazım yoksa sönük bir yarışma olurModeratör değil sanki mikser
@Cervantes gelmiş ondan fikir alacaktınAman kalsın boşver.
Markete kadar gitmiştim Çok kritik noktaya gelmişsin, kendin çok iyi gidiyorsun bence@Cervantes bu arada senin kutu açtırmanı isteyecektim ama offline olmuşsun bir süredir. Yarışma bitene kadar gelirsen gel de bir kutu aç benim yerime, o kadar destek ve katılımcı oldun.
Acun Bey ' e haksızlık etmeyin gayet iyi sunuyorD
3 kırmızın var o kadar da karamsar olma lütfen Monica gibi yarışmaya soğuk hava estirir bu düşünceler..
------
@Cervantes benden razıydı
@Tolstoyevski kutun hakkında ne düşünüyorsun? Genel olarak pozitif düşünürsün ama fikrini alalım bi@Tolstoyevski'nin kutusunu açalım, 5 sevdiğim bir sayı...