Teşekkürler @mrt-06Dost kazığı yemedin200 TL varmış kutusunda
Teklif öncesi son kutu iyi düşün yine.
Teşekkürler @mrt-06Dost kazığı yemedin200 TL varmış kutusunda
Teklif öncesi son kutu iyi düşün yine.
Burdayım kimler kaldı?Son 2'ye kal da olmadı kendi kutunu değil öbür kutuyu açarsın
------
Hadi @phoebebuffay bir kutu alalım artık senden 12.adam gidecek zamanı buldu![]()
Sen yokken mrt-06 açtı sadece teklif öncesi son kutudayızBurdayım kimler kaldı?
25.000 TL fena değil. Şimdi teklif için Hamdi Bey'deyiz
@Aserat ı açsınSen yokken mrt-06 açtı sadece teklif öncesi son kutudayız![]()
Diğer turda artık bakalım@Aserat ı açsın
Yokum.Hamdi Bey'in teklifi 35.000 TL'ye var mısın yok musun @phoebebuffay
Yokuuuuuuuuuuum diyooor.Yokum.![]()
@12.Adam'a güvenmiyorum ama sözünü dinleyelim yine de. Seçimi ona bıraktım, son kararım.Yokuuuuuuuuuuum diyooor.
Şimdi sırada 3 kutu açacağııız. Tablo fena değil maviler sadece 1 tık daha fazla ama hala 500.000 TL kutumuzda. @12.Adam Aserat diyor ister ona güven ister kendin git. Ama bu 3 kutuda en az 2 mavi açmaya bakalım...
Haydaaa çocuğu zor durumda bırakma ya iyi düşün bak@12.Adam'a güvenmiyorum ama sözünü dinleyelim yine de. Seçimi ona bıraktım, son kararım.![]()
Tamam o zaman kalsın. Şimdi ikinci bir 500.000₺'yi açtırır falan...Haydaaa çocuğu zor durumda bırakma ya iyi düşün bak
İlk defa birisi son kararım dediği halde yeniden tekrarlıyorum![]()
Ben yine de fikrini değiştirmiş olmak istemem açadabilirsinTamam o zaman kalsın. Şimdi ikinci bir 500.000₺'yi açtırır falan...![]()
Moderatör değil sanki mikserBen yine de fikrini değiştirmiş olmak istemem açadabilirsin
------
Sonuç olarak üst üste 2.kez 500.000 TL açtırmaz kanımca![]()
Aman kalsın boşver.Sonuç olarak üst üste 2.kez 500.000 TL açtırmaz kanımca![]()
Acun bey olarak bunu yapmam lazım yoksa sönük bir yarışma olurModeratör değil sanki mikser![]()
@Cervantes gelmiş ondan fikir alacaktınAman kalsın boşver.![]()
Markete kadar gitmiştim@Cervantes bu arada senin kutu açtırmanı isteyecektim ama offline olmuşsun bir süredir. Yarışma bitene kadar gelirsen gel de bir kutu aç benim yerime, o kadar destek ve katılımcı oldun.![]()
Acun Bey ' e haksızlık etmeyin gayet iyi sunuyorD
3 kırmızın var o kadar da karamsar olma lütfenMonica gibi yarışmaya soğuk hava estirir bu düşünceler..
------
@Cervantes benden razıydı![]()
@Tolstoyevski kutun hakkında ne düşünüyorsun? Genel olarak pozitif düşünürsün ama fikrini alalım bi@Tolstoyevski'nin kutusunu açalım, 5 sevdiğim bir sayı...