Yok kaç günde bir açıldığını sormak istedim.MS sonuçları tarzı diyebiliriz1 saat 20 dakikadır açıyoruz
![]()
Yok kaç günde bir açıldığını sormak istedim.MS sonuçları tarzı diyebiliriz1 saat 20 dakikadır açıyoruz
![]()
Yarışmacı olsaydım açılışı 500.000'den yapacağıma adım kadar eminimYarışmacı sen olsan kötü gününe denk gelecektin
------
Forumun L&M severi ve sanat dostuna gidiyorsun yani son kararın mı?![]()
Olunca göreceğizYarışmacı olsaydım açılışı 500.000'den yapacağıma adım kadar eminim![]()
Evet bence düşük açacak ve hep beraber Erdal bakkal dansı yapacağızYarışmacı sen olsan kötü gününe denk gelecektin
------
Forumun L&M severi ve sanat dostuna gidiyorsun yani son kararın mı?![]()
Başla o zamanEvet bence düşük açacak ve hep beraber Erdal bakkal dansı yapacağız![]()
Haftada 3 kere olur gibi ama başlangıçta değişebilir. Yarın yapsakta şaşırmamYok kaç günde bir açıldığını sormak istedim.![]()
Adam cimrlikte nirvana yaptıHamdi Bey cidden çooook cimri @Cervantes 70.000 TL verdi bu tabloya var mısın yok musun?
Zenginler herzaman cimridirAdam cimrlikte nirvana yaptıYokum
Yokuuuuuuuum diyoooooooorAdam cimrlikte nirvana yaptıYokum
Haftada 3 gün MS sunacağım ben nasıl yetişeyim?Haftada 3 kere olur gibi ama başlangıçta değişebilir. Yarın yapsakta şaşırmamBu pilot bölüm
daha onu kararlaştırmadık daha
ama sonrası 1 gün var 1 gün yok gibi gidebilir işlerimize göre
@xdragxx
SöylüyorumKimlerin kutusu kaldı, ben açtırdığım kutuları unuttum![]()
Tamam tamam senin kusuruna bakmayız haklısınHaftada 3 gün MS sunacağım ben nasıl yetişeyim?![]()
O zaman @seyfullXh ile devam edelim Acun BeySöylüyorum
Turkuazz, mrt-06, seyfullahX, Dosi ve MayısKralı
Avucunun içi kaşınıyor mu?O zaman @seyfullXh ile devam edelim Acun Bey![]()
Arkanızdayım ama. Reytinginiz bol olsun.Tamam tamam senin kusuruna bakmayız haklısınMS trafiğini unutmuşum. Seneler olmuş
![]()
Yok kaşınmıyor, para gelmeyecek galibaAvucunun içi kaşınıyor mu?![]()
TeşekkürlerArkanızdayım ama. Reytinginiz bol olsun.![]()