Yok kaç günde bir açıldığını sormak istedim.MS sonuçları tarzı diyebiliriz 1 saat 20 dakikadır açıyoruz
Yok kaç günde bir açıldığını sormak istedim.MS sonuçları tarzı diyebiliriz 1 saat 20 dakikadır açıyoruz
Yarışmacı olsaydım açılışı 500.000'den yapacağıma adım kadar eminimYarışmacı sen olsan kötü gününe denk gelecektin
------
Forumun L&M severi ve sanat dostuna gidiyorsun yani son kararın mı?
Olunca göreceğizYarışmacı olsaydım açılışı 500.000'den yapacağıma adım kadar eminim
Evet bence düşük açacak ve hep beraber Erdal bakkal dansı yapacağızYarışmacı sen olsan kötü gününe denk gelecektin
------
Forumun L&M severi ve sanat dostuna gidiyorsun yani son kararın mı?
Başla o zaman Sadece 200 TL vardı kutusundaEvet bence düşük açacak ve hep beraber Erdal bakkal dansı yapacağız
Haftada 3 kere olur gibi ama başlangıçta değişebilir. Yarın yapsakta şaşırmam Bu pilot bölüm daha onu kararlaştırmadık daha ama sonrası 1 gün var 1 gün yok gibi gidebilir işlerimize göre @xdragxxYok kaç günde bir açıldığını sormak istedim.
Adam cimrlikte nirvana yaptı YokumHamdi Bey cidden çooook cimri @Cervantes 70.000 TL verdi bu tabloya var mısın yok musun?
Zenginler herzaman cimridirAdam cimrlikte nirvana yaptı Yokum
Yokuuuuuuuum diyoooooooorAdam cimrlikte nirvana yaptı Yokum
Haftada 3 gün MS sunacağım ben nasıl yetişeyim?Haftada 3 kere olur gibi ama başlangıçta değişebilir. Yarın yapsakta şaşırmam Bu pilot bölüm daha onu kararlaştırmadık daha ama sonrası 1 gün var 1 gün yok gibi gidebilir işlerimize göre @xdragxx
SöylüyorumKimlerin kutusu kaldı, ben açtırdığım kutuları unuttum
Tamam tamam senin kusuruna bakmayız haklısın MS trafiğini unutmuşum. Seneler olmuşHaftada 3 gün MS sunacağım ben nasıl yetişeyim?
O zaman @seyfullXh ile devam edelim Acun BeySöylüyorum
Turkuazz, mrt-06, seyfullahX, Dosi ve MayısKralı
Avucunun içi kaşınıyor mu?O zaman @seyfullXh ile devam edelim Acun Bey
Arkanızdayım ama. Reytinginiz bol olsun.Tamam tamam senin kusuruna bakmayız haklısın MS trafiğini unutmuşum. Seneler olmuş
Yok kaşınmıyor, para gelmeyecek galibaAvucunun içi kaşınıyor mu?
Teşekkürler hiç bir programımız düşük reyting almadı kanalımızda. Bu da bize yeterli oranda olacaktırArkanızdayım ama. Reytinginiz bol olsun.