2 TL daha açılmadı mı? Kaç mavi kaldı?Kaybetti.... 200.000 TL vardı kutusunda
Son 2 kutu teklife daha çok odaklanalım...
Galiba 500 bin 150 bin 100 bin 50 bin falan duruyor?
Kaç kutu kaldı?
2 TL daha açılmadı mı? Kaç mavi kaldı?Kaybetti.... 200.000 TL vardı kutusunda
Son 2 kutu teklife daha çok odaklanalım...
Yakarsa dünyayı Fenerbahçeliler yakar maalesef...Ahh Fenerbahçe başımı yaktın
2 TL demek istedim2 TL daha açılmadı mı? Kaç mavi kaldı?
Kaç kutu kaldı?
1 TL'yi Aserat açtı1 TL daha açılmadı mı? Kaç mavi kaldı?
Kaç kutu kaldı?
Cık2 TL demek istedim
Online bakalım ne düşünüyor konusu hakkında çok kritik bir kutu.@slhttnmtl ile devam edelim Acun Bey @xdragxx
Kutular ne sıklıkla açılıyordu?Cevabın ne. Katılıyormusun?
Tam koşuşturma anıma denk geldi Benimkinden kırmızı falan çıkar diyeceğim de belki şansıma sarı çıkar@slhttnmtl hadi alalım görüşünü girip çıkma
MS sonuçları tarzı diyebiliriz 1 saat 20 dakikadır açıyoruzKutular ne sıklıkla açılıyordu?
Üstteki mesajda belirttim@slhttnmtl fikrin nedir acaba kutun hakkında
Mavi de çıkabilir bu kadar karamsar olmaTam koşuşturma anıma denk geldi Benimkinden kırmızı falan çıkar diyeceğim de belki şansıma sarı çıkar
Sende yakmazsın artık başımı herhaldeTam koşuşturma anıma denk geldi Benimkinden kırmızı falan çıkar diyeceğim de belki şansıma sarı çıkar
Ben baht konusunda fazla eksiğim de, ondan bazen şansım tutuyor ancaMavi de çıkabilir bu kadar karamsar olma
@Cervantes pozitif enerji aldın mı?
Aldım açabilirizMavi de çıkabilir bu kadar karamsar olma
@Cervantes pozitif enerji aldın mı?
Sadece 2 TL @Dosi soruyordun Teklif öncesi son kutuuuuAldım açabiliriz
Tüm sorduğum zamanda @slhttnmtl demişti. Bu enerjime hayranımSadece 2 TL @Dosi soruyordun Teklif öncesi son kutuuuu
Oha, iyi günüme denk gelmişsin @CervantesSadece 2 TL @Dosi soruyordun Teklif öncesi son kutuuuu
Yarışmacı sen olsan kötü gününe denk gelecektinOha, iyi günüme denk gelmişsin @Cervantes
Forumun L&M severi ve sanat dostuna gidiyorsun yani son kararın mı?@MEnes 'in nedense düşük açacağını düşünüyorum. Onunla devam edebiliriz