@Gerekli24 ile devam etmek istiyorumBakalım @Cervantes karar senin
@Gerekli24 ile devam etmek istiyorumBakalım @Cervantes karar senin
O seni yakan Enes'i aradan çıkar bence. Ondan vazgeçtin 500 bin açtın, umarım benle aynı kaderin olmazNeyse senin kutu biraz daha dursun o zaman
Burada sadece esinti var ama bir yerlere yağıyor belli😉Açtıkça kaç kutu açıldı belirt bari
Burada müthiş Yağmur yağıyor. Fırtına resmen 😱
@Gerekli24 buralardaysan alalım düşünceni@Gerekli24 ile devam etmek istiyorum
Hava bugün hep bulutluydu ama nem oranı çoktu. Bunaldım dışarı çıkarken. Az önce baya karardı etraf. Bizde normalde daha 4 saat sonra kararacak. Sonrasında müthiş bir yağmur başladı.Burada sadece esinti var ama bir yerlere yağıyor belli😉
Açalım bakalım artık nasibimize ne çıkarsa @xdragxx@Gerekli24 buralardaysan alalım düşünceni
------
Gerekliyi de 4 dakikayla kaçırdık Cervantes ne yapalım?
Yoooook artııık. Yine 500.000 TL 2.kez kararından döndü ve böyle oldu Çok iyi başladık ama son zamanlarda kötüyüz maalesef.Açalım bakalım artık nasibimize ne çıkarsa @xdragxx
Geldim geldim. Kutumda normal hissediyorum @Cervantes yani sarı diyelim@Gerekli24 buralardaysan alalım düşünceni
------
Gerekliyi de 4 dakikayla kaçırdık Cervantes ne yapalım?
Üzgünüm yaktim @CervantesYoooook artııık. Yine 500.000 TL 2.kez kararından döndü ve böyle oldu Çok iyi başladık ama son zamanlarda kötüyüz maalesef.
Teklif öncesi son kutu iyi düşün...
Normal değilmiş maalesefGeldim geldim. Kutumda normal hissediyorum @Cervantes yani sarı diyelim
781 Ens'i açalım dimi son kararın?Neyse moral bozmak yok. Enes in kutusunu aradan çıkarayım. İlk onu düşünmüştüm
Bugün sen yarışsaydın çok şanslı olacakınÜzgünüm yaktim @Cervantes
Açabilirsiniz Aktiftim de pek bakamadım cevaplaraNeyse moral bozmak yok. Enes in kutusunu aradan çıkarayım. İlk onu düşünmüştüm
Beni beklet amaNeyse moral bozmak yok. Enes in kutusunu aradan çıkarayım. İlk onu düşünmüştüm
Evet son kararım Acun beyyNormal değilmiş maalesef
------
781 Ens'i açalım dimi son kararın?
Neden ki kendi kutuma gitmeyebilirimBugün sen yarışsaydın çok şanslı olacakın
En azından 500.000 durdukça teklif yüksek gelirdiNeden ki kendi kutuma gitmeyebilirim
Ahh be keşke başta açsaydık sadece 500 TL. Şimdi Hamdi Bey'i bekleyeceğiz bakalım nasıl bir teklifle gelecekEvet son kararım Acun beyy
Bende şans olmaz ben gider kalan diğer kutuya giderimEn azından 500.000 durdukça teklif yüksek gelirdi