Cervantes kaderime razıyım diyorsan açalım@Cervantes hep iyi kutular seçti. Bence bu ayarda devam etsin![]()
Cervantes kaderime razıyım diyorsan açalım@Cervantes hep iyi kutular seçti. Bence bu ayarda devam etsin![]()
Ozaman niye büyük konuştu ama sadece 1000 dedin1 hafta da yenir![]()
Kötü hissediyorum dedi ama sanki 500.000 TL çıkacak gibiOzaman niye büyük konuştu ama sadece 1000 dedin![]()
Her zaman pozitif enerji saçan @Tolstoyevski mu? Aykut ,başına güneş mi geçti?Evet forumumuzun her daim pozitif enerji saçan @Tolstoyevski kutun hakkında ne düşünüyorsun?![]()
O da 15 dakika önce aktifmiş maalesefEnes yakacak beni gibi hissettim, vazgeçtim. @mesmeso nun kutusunu açalım. Buradaysa düşüncesini merak ediyorum önce tabii![]()
Evet Acun Bey son kararım açalımO da 15 dakika önce aktifmiş maalesef
Mesmeso forumdaki tek Trabzonsporlu ve onların ortası olmaz emin misin?![]()
Maalesef Cervantes maalesef. 3 500.000 TL'den ilkini buldukEvet Acun Bey son kararım açalım![]()
Hislerimde yanılmamışım, birkaç günlük ziyafet parası işte@Cervantes Tolsto'yu dinleyip başka bir isim mi söyleceksin yoksa yeni bir kutuya mı gidiyoruz?
------
Tolsto büyük konuştu ama kutusunda sadece 1.000 TL vardı çoook iyi gidiyoruz
Teklife son 3 kutu.
O zaman kutumda iyi bir miktar hissediyorum seni mutlu eder deseydinHislerimde yanılmamışım, birkaç günlük ziyafet parası işte![]()
Sağlık olsun. @Dosi sen ne düşünüyorsun bakalım kutun hakkındaMaalesef Cervantes maalesef. 3 500.000 TL'den ilkini bulduk
Ama moral bozmak yok ilk teklife 2 kutu kaldı....
Olsun anlaşmışız onunla ama biraz ters psikoloji olmuş oldu evetO zaman kutumda iyi bir miktar hissediyorum seni mutlu eder deseydin![]()
Şuan kanalımın projeleri başladı keyfim tıkır kutum ise 1 numara ve enerjim iyi. Mavi hissetmiyorum en azındanSağlık olsun. @Dosi sen ne düşünüyorsun bakalım kutun hakkında![]()
@Tolstoyevski mıknatıs gibidir, kötü enerji hep onu bulur.O zaman kutumda iyi bir miktar hissediyorum seni mutlu eder deseydin![]()
Bence beni bekletsinEvet forumumuzun en çalışkan üyelerinden olan dosimosi kutun hakkında düşüncelerin nedir?![]()
Neyse senin kutu biraz daha dursun o zamanŞuan kanalımın projeleri başladı keyfim tıkır kutum ise 1 numara ve enerjim iyi. Mavi hissetmiyorum en azından![]()
Bakalım @Cervantes karar seninBence beni bekletsin![]()
Var mı başka yakın bir kutu?Neyse senin kutu biraz daha dursun o zaman![]()