Cervantes kaderime razıyım diyorsan açalım@Cervantes hep iyi kutular seçti. Bence bu ayarda devam etsin
Cervantes kaderime razıyım diyorsan açalım@Cervantes hep iyi kutular seçti. Bence bu ayarda devam etsin
Ozaman niye büyük konuştu ama sadece 1000 dedin1 hafta da yenir
Kötü hissediyorum dedi ama sanki 500.000 TL çıkacak gibiOzaman niye büyük konuştu ama sadece 1000 dedin
Her zaman pozitif enerji saçan @Tolstoyevski mu? Aykut ,başına güneş mi geçti?Evet forumumuzun her daim pozitif enerji saçan @Tolstoyevski kutun hakkında ne düşünüyorsun?
O da 15 dakika önce aktifmiş maalesefEnes yakacak beni gibi hissettim, vazgeçtim. @mesmeso nun kutusunu açalım. Buradaysa düşüncesini merak ediyorum önce tabii
Evet Acun Bey son kararım açalımO da 15 dakika önce aktifmiş maalesef
Mesmeso forumdaki tek Trabzonsporlu ve onların ortası olmaz emin misin?
Maalesef Cervantes maalesef. 3 500.000 TL'den ilkini buldukEvet Acun Bey son kararım açalım
Hislerimde yanılmamışım, birkaç günlük ziyafet parası işte@Cervantes Tolsto'yu dinleyip başka bir isim mi söyleceksin yoksa yeni bir kutuya mı gidiyoruz?
------
Tolsto büyük konuştu ama kutusunda sadece 1.000 TL vardı çoook iyi gidiyoruz
Teklife son 3 kutu.
O zaman kutumda iyi bir miktar hissediyorum seni mutlu eder deseydinHislerimde yanılmamışım, birkaç günlük ziyafet parası işte
Sağlık olsun. @Dosi sen ne düşünüyorsun bakalım kutun hakkındaMaalesef Cervantes maalesef. 3 500.000 TL'den ilkini bulduk
Ama moral bozmak yok ilk teklife 2 kutu kaldı....
Olsun anlaşmışız onunla ama biraz ters psikoloji olmuş oldu evetO zaman kutumda iyi bir miktar hissediyorum seni mutlu eder deseydin
Şuan kanalımın projeleri başladı keyfim tıkır kutum ise 1 numara ve enerjim iyi. Mavi hissetmiyorum en azındanSağlık olsun. @Dosi sen ne düşünüyorsun bakalım kutun hakkında
@Tolstoyevski mıknatıs gibidir, kötü enerji hep onu bulur.O zaman kutumda iyi bir miktar hissediyorum seni mutlu eder deseydin
Bence beni bekletsinEvet forumumuzun en çalışkan üyelerinden olan dosimosi kutun hakkında düşüncelerin nedir?
Neyse senin kutu biraz daha dursun o zamanŞuan kanalımın projeleri başladı keyfim tıkır kutum ise 1 numara ve enerjim iyi. Mavi hissetmiyorum en azından
Bakalım @Cervantes karar seninBence beni bekletsin
Var mı başka yakın bir kutu?Neyse senin kutu biraz daha dursun o zaman