HahahaMikasa hanımın yanında yerimizi aldık, kurbanlık koyun misali sıramızı bekliyoruz..![]()
Ekli dosyayı görüntüle 104639
@12.Adam @xdragxx @Cervantes
Güzel olmuş
HahahaMikasa hanımın yanında yerimizi aldık, kurbanlık koyun misali sıramızı bekliyoruz..![]()
Ekli dosyayı görüntüle 104639
@12.Adam @xdragxx @Cervantes
5.000 TL de kötü değildir değildir@Cervantes , ben sana demedi mi?![]()
Hadi bakalım, Manolya Doktorumuzun şansına ne varmış kutudaUmarım iyi bir şey vardır da açtıktan sonra bu gülümsemenin aynısını yüzünde de oluşturabilirim.
![]()
Program iyi reklam alır umarım. Zarar etmeyelim 500.000ler giderse
Ziyaretçi sayımız da yüksek kurtarırProgram iyi reklam alır umarım. Zarar etmeyelim 500.000ler giderse![]()
O da talihsiz tayfadan bu ara@Tolstoyevski ne düşünüyorsun kutun hakkında?![]()
Oldukça kötümser düşünüyorum dürüst olmak gerekirse... Elbette bir iskender-kebap ziyafeti yapmanı, üstüne künefe gömmeni ve bunu 2-3 gün boyunca tekrar etmeni sağlayabilir ama ötesi için... Emin değilim....@Tolstoyevski ne düşünüyorsun kutun hakkında?![]()
Tolsto'dan beklenen bir mesajOldukça kötümser düşünüyorum dürüst olmak gerekirse... Elbette bir iskender-kebap ziyafeti yapmanı, üstüne künefe gömmeni ve bunu 2-3 gün boyunca tekrar etmeni sağlayabilir ama ötesi için... Emin değilim....![]()
@Tolstoyevski nin kutusunda büyük var gibi hissediyorum ama açalım bakalım @xdragxxOldukça kötümser düşünüyorum dürüst olmak gerekirse... Elbette bir iskender-kebap ziyafeti yapmanı, üstüne künefe gömmeni ve bunu 2-3 gün boyunca tekrar etmeni sağlayabilir ama ötesi için... Emin değilim....![]()
Tolsto büyük konuştu ama kutusunda sadece 1.000 TL vardı çoook iyi gidiyoruz
Daha hiç kırmızı açmadın aç gitsin
Niye 1000 TL ile 3 gün boyunca o yemekler yenmez mi?@Cervantes Tolsto'yu dinleyip başka bir isim mi söyleceksin yoksa yeni bir kutuya mı gidiyoruz?
------
Tolsto büyük konuştu ama kutusunda sadece 1.000 TL vardı çoook iyi gidiyoruz
Teklife son 3 kutu.
Enes 12 dakika önce aktifmiş diğer üyeler görüş belirtebilir@781Ens sen ne düşünüyorsun kutun hakkında?![]()
1 hafta da yenirNiye 1000 TL ile 3 gün boyunca o yemekler yenmez mi?![]()
@Cervantes hep iyi kutular seçti. Bence bu ayarda devam etsinEnes 12 dakika önce aktifmiş diğer üyeler görüş belirtebilir
Bu arada kutusuna güvenen aç benim kutumu da desin![]()