Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 1.Hafta Sona Erdi

Umarım iyi bir şey vardır da açtıktan sonra bu gülümsemenin aynısını yüzünde de oluşturabilirim. :Z

E3mbr-qWYAAeYOS
Hadi bakalım, Manolya Doktorumuzun şansına ne varmış kutuda :A @xdragxx açabiliriz

• Beğendim
  • Harika
Reactions: Aserat and xdragxx
@Tolstoyevski ne düşünüyorsun kutun hakkında? :A
Oldukça kötümser düşünüyorum dürüst olmak gerekirse... Elbette bir iskender-kebap ziyafeti yapmanı, üstüne künefe gömmeni ve bunu 2-3 gün boyunca tekrar etmeni sağlayabilir ama ötesi için... Emin değilim.... :bilmem:

Oldukça kötümser düşünüyorum dürüst olmak gerekirse... Elbette bir iskender-kebap ziyafeti yapmanı, üstüne künefe gömmeni ve bunu 2-3 gün boyunca tekrar etmeni sağlayabilir ama ötesi için... Emin değilim.... :bilmem:
Tolsto'dan beklenen bir mesaj :A

O da talihsiz tayfadan bu ara :A @bazinga 'da kicktipp'te talihsizdi ve kutuya yansıdı :A

@Tolstoyevski nin kutusunda büyük var gibi hissediyorum ama açalım bakalım @xdragxx :A