Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 1.Hafta Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım iyi bir şey vardır da açtıktan sonra bu gülümsemenin aynısını yüzünde de oluşturabilirim. :Z

E3mbr-qWYAAeYOS
Hadi bakalım, Manolya Doktorumuzun şansına ne varmış kutuda :A @xdragxx açabiliriz

• Beğendim
  • Harika
Reactions: Aserat and xdragxx
@Tolstoyevski ne düşünüyorsun kutun hakkında? :A
Oldukça kötümser düşünüyorum dürüst olmak gerekirse... Elbette bir iskender-kebap ziyafeti yapmanı, üstüne künefe gömmeni ve bunu 2-3 gün boyunca tekrar etmeni sağlayabilir ama ötesi için... Emin değilim.... :bilmem:

Oldukça kötümser düşünüyorum dürüst olmak gerekirse... Elbette bir iskender-kebap ziyafeti yapmanı, üstüne künefe gömmeni ve bunu 2-3 gün boyunca tekrar etmeni sağlayabilir ama ötesi için... Emin değilim.... :bilmem:
Tolsto'dan beklenen bir mesaj :A

O da talihsiz tayfadan bu ara :A @bazinga 'da kicktipp'te talihsizdi ve kutuya yansıdı :A

@Tolstoyevski nin kutusunda büyük var gibi hissediyorum ama açalım bakalım @xdragxx :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...