Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 1.Hafta Sona Erdi

@Maskeli Fedai @phoebebuffay @BARON男爵 etikette unutmuşum. Katılım göstermek isterseniz ekleriz. @Zeyno45 @AteşBöceği @denizz19 @dreamy @kerem @xemrexxx @Özgür @MasacRE @Sherlock @Alos @EmreCan @cookies (sizleride etiket ettik ama eğer katılım göstermeyecekseniz ve etikette olmak istemiyoruz diyorsanız bildirmeniz yeterli😊

Tam bunu yazıyordum :A Aykut gerekeni yapacaktır. Aramıza hoşgeldin :Z
------

Edit: Beğeni ve güldürü attığınızda cevabınız ne bilmesi zor :A
Var Mısınız Yok Musunuz? :A @xemrexxx @BARON男爵
Bilmiyorum, yarışmayı tam anlamadım ama ne kadar çok yarışmacı o kadar iyi diyorsanız ekleyebilirsiniz. Fark etmez bana. :A

Bilmiyorum, yarışmayı tam anlamadım ama ne kadar çok yarışmacı o kadar iyi diyorsanız ekleyebilirsiniz. Fark etmez bana. :A
Hiç mi var mısın Yok musun izlemedin?:A
Misal her bölüm kutunda 1tl en düşük, 500.000 en yüksek miktarda para oluyor. Diyelim sen yarışacaksın ve kutunda 20.000 var. Tek tek diğer numaraları söyleyerek kutuları açtırıyorsun. Arada sana teklif geliyor. Bu miktarı al kutundan vazgeç deniliyor. Kabul edersen o miktarı alıyorsun. Yok devam edeceğim diyorsan kutuları açmaya devam edeceksin. Arada teklifler gelip duracak, ne aldar az miktar değerinde kutu açtırırsan teklifler ona göre büyük rakamlar oluyor. Hep hayır deyip son 2 kutu kaldığında ya kendi kutunu açıp içindeki parayı alacaksın, yada diğer kutu ile değiş tokuş yaparsın :A
------

Tabi sana sıra belki 1 ay sonra gelir :A o sırada başkaları yarıştıkça konuda aktif olacaksın. Senin kutunu açtıracak kişiyi belki vazgeçtirip, kutumda çok para olabilir diyebilirsin :A veya kutumu seç, sanki çok az para var da diyebilirsin :A

Ekleyim o zaman zaten yarışma ilerledikçe iyice oturur anlarsın :A
Dosi zaten güzel açıklamış yarışmayı tabii ki senin fikrin sorulduğu zaman kutu için online isen cevap verirsin zorunlu değil yanii :A

Hiç mi var mısın Yok musun izlemedin?:A
Misal her bölüm kutunda 1tl en düşük, 500.000 en yüksek miktarda para oluyor. Diyelim sen yarışacaksın ve kutunda 20.000 var. Tek tek diğer numaraları söyleyerek kutuları açtırıyorsun. Arada sana teklif geliyor. Bu miktarı al kutundan vazgeç deniliyor. Kabul edersen o miktarı alıyorsun. Yok devam edeceğim diyorsan kutuları açmaya devam edeceksin. Arada teklifler gelip duracak, ne aldar az miktar değerinde kutu açtırırsan teklifler ona göre büyük rakamlar oluyor. Hep hayır deyip son 2 kutu kaldığında ya kendi kutunu açıp içindeki parayı alacaksın, yada diğer kutu ile değiş tokuş yaparsın :A
------

Tabi sana sıra belki 1 ay sonra gelir :A o sırada başkaları yarıştıkça konuda aktif olacaksın. Senin kutunu açtıracak kişiyi belki vazgeçtirip, kutumda çok para olabilir diyebilirsin :A veya kutumu seç, sanki çok az para var da diyebilirsin :A
Yok programı biliyorum da forumda nasıl işleneceğini tam anlamadım, neyse öğreniriz başlayınca. :A

Ekleyim o zaman zaten yarışma ilerledikçe iyice oturur anlarsın :A
Dosi zaten güzel açıklamış yarışmayı tabii ki senin fikrin sorulduğu zaman kutu için online isen cevap verirsin zorunlu değil yanii :A
Tamam ekleyebilirsin. :A

Yarışma devam etsin de istediğimiz gibi ilerlerse Ozan'la da etiket konusunu konuşurum belki en çok para kazanan bir etiket alır :A

• İlginç
  • Beğendim
Reactions: Cervantes and Dosi
Tamamdır, ne olur ne olmaz diye 10 dakika öncesine alarm kuruyorum şimdi :D
------

Hamdi Beye hiç güvenmiyorum :A
Programdaki Hamdi Bey nekadar bilgiye sahip bilmiyorum ama bizim programdaki Hamdi Bey kutularda ne olacak bilmeyecek. Onun içinde sürpriz olsun ve teklifleri ona göre zoraki yapsın :A @xdragxx