Böyle daha güzel olmuşKonudaki eklememe bak. Olmadı silersin
25-26 diye götürmememin sebebi yarın Cervantes'in kafasının karışmamasıydı
Böyle daha güzel olmuşKonudaki eklememe bak. Olmadı silersin
Okey ile aram o kadar kötü ki kazansam haberim olmayacakEkledim. Bu arada diğer konuda yazmış mıydın hatırlamıyorum. Okey ile aran iyiyse Okey turnuvasınada alalım seni
Beni de ekleyebilirsiniz keyifli olacağa benziyorYarışmacı olmadığı halde etiketlenen arkadaşlar eğer çıkmak istiyorlarsa söylesinler gönül koymam
Bunun haricinde etiket listesinde olmayan fakat eklenmek isteyenler de bildirebilir.
Dosi eklemiş bile iyi yarışmalarBeni de ekleyebilirsiniz keyifli olacağa benziyor
TeşekkürlerDosi eklemiş bile iyi yarışmalar
Aktif okadar yarışmacı çok ki online listesinde gördükçe listeye bakıyorum isimleri var mı yok mu diyeDosi eklemiş bile iyi yarışmalar
Etiketlenme yada bildirimden yana sıkıntım yok...olayı anlamaya çalışıyorum. Şimdilik uzaktan takip ediyorum..biraz yarışma başlasın haber ederimAktif okadar yarışmacı çok ki online listesinde gördükçe listeye bakıyorum isimleri var mı yok mu diye
@The_Erinch @Yiğitt başvuru konusunda belirtmemiştiniz. İsterseniz sizide ekleyelim
Okeye 4. Arıyoruz dahaEtiketlenme yada bildirimden yana sıkıntım yok...olayı anlamaya çalışıyorum. Şimdilik uzaktan takip ediyorum..biraz yarışma başlasın haber ederim
Birde Okey başlasın artık
Sormadık bile direkt yazdık
Ben alım zamanına çok hakim değilim. Gerçi ben de katılırım dememiştim. Bi baktım 1 numarada adım varSormadık bile direkt yazdık
Yok ya sadece seni sormadan yazdım Menes 1 ay müsait olmayabilirim falan dedi ben de olsun müsait olmazsan sonra yarışırsın dedimBen alım zamanına çok hakim değilim. Gerçi ben de katılırım dememiştim. Bi baktım 1 numarada adım var
İşte bu be en sevdiğim şey, arada sözlü diyalog olmadan gerçek diyalog oluşu... Hocam benim bee...Sormadık bile direkt yazdık
Evet biraz öyle olmuş ama sen şimdi kanal sahibisin zaten katılmasan hiç hoş durmazdı...Ben alım zamanına çok hakim değilim. Gerçi ben de katılırım dememiştim. Bi baktım 1 numarada adım var
Ama ben Kanal sahibi iken artık program sahibide oldum arada bende sunacağım (aramızda kalsın, xdragxx'i bir kaç bölüm sonra programı öğrendiğim an devre dışı bırakacağım )İşte bu be en sevdiğim şey, arada sözlü diyalog olmadan gerçek diyalog oluşu... Hocam benim bee...
Evet biraz öyle olmuş ama sen şimdi kanal sahibisin zaten katılmasan hiç hoş durmazdı...
Tabi tabi biliyorum zaten bu durumu ben... Sen bana söylemesen bile zaten bunu yapacağını tahmin edebilecek düzeyde bir bireyim, biliyorsun...Ama ben Kanal sahibi iken artık program sahibide oldum arada bende sunacağım (aramızda kalsın, xdragxx'i bir kaç bölüm sonra programı öğrendiğim an devre dışı bırakacağım )
Tamamdır ekledimBende varımda
Yokum diyor Yarışmanın eğlenceli olup olmadığını anlamam lazım kimin kutusunu açıyoruz@Maskeli Fedai @phoebebuffay @BARON男爵 etikette unutmuşum. Katılım göstermek isterseniz ekleriz. @Zeyno45 @AteşBöceği @denizz19 @dreamy @kerem @xemrexxx @Özgür @MasacRE @Sherlock @Alos @EmreCan @cookies (sizleride etiket ettik ama eğer katılım göstermeyecekseniz ve etikette olmak istemiyoruz diyorsanız bildirmeniz yeterli😊
Tam bunu yazıyordum Aykut gerekeni yapacaktır. Aramıza hoşgeldin
------
Edit: Beğeni ve güldürü attığınızda cevabınız ne bilmesi zor
Var Mısınız Yok Musunuz? @xemrexxx @BARON男爵