Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 1.Hafta Sona Erdi

İşte seni sıfırdan kurtaracak bir sürpriz gelecek :A
Şarkı kısmını @Tolstoyevski yapacak bende 'yardımcı' olacağım gibi başlıyoruz ama tabi bi bakmışız sadece Dosi'ye kalır :A
İyi bakalım bekliyoruz sürprizi :A

Beraber yaparsınız onu siz, @Tolstoyevski tek başına beceremez :A
Şarkılar nasıl belirlenecek peki. Siz mi seçeceksiniz yoksa biz mi aday liste oluşturacağız :A

İyi bakalım bekliyoruz sürprizi :A

Beraber yaparsınız onu siz, @Tolstoyevski tek başına beceremez :A
Şarkılar nasıl belirlenecek peki. Siz mi seçeceksiniz yoksa biz mi aday liste oluşturacağız :A
Her sene daima etkinliği yürüten liste çıkarıyor. İşin zor kısmıda o :A top10 listesinde yer alan şarkılarla liste oluştururum.
Bu kez farklı olan; yarışacak listeyi size önden sunarız gözden kaçan varsa dersiniz :A öyle az dinlenmiş, 2. Tura bile çıkmayacak şarkıları almam. Her öneri kabul edilmez yani :A

Her sene daima etkinliği yürüten liste çıkarıyor. İşin zor kısmıda o :A top10 listesinde yer alan şarkılarla liste oluştururum.
Bu kez farklı olan; yarışacak listeyi size önden sunarız gözden kaçan varsa dersiniz :A öyle az dinlenmiş, 2. Tura bile çıkmayacak şarkıları almam. Her öneri kabul edilmez yani :A
Top 10 listelerinden çoğu çıkar zaten. Bir de dediğin gibi önceden aday listesini sunarsınız, eksik varsa hallolur o şekilde :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
@xdragxx @Cervantes eğer 19 gibi aktif olabilirseniz ozaman başlayalım. Benim işim çıktı, ne kadar erken okadar iyi benim için :A
20.00'da başlarsa en fazla 1 saat kalırım gibi emin değilim:A

@xdragxx @Cervantes eğer 19 gibi aktif olabilirseniz ozaman başlayalım. Benim işim çıktı, ne kadar erken okadar iyi benim için :A
20.00'da başlarsa en fazla 1 saat kalırım gibi emin değilim:A
Müsait olsam ok derdim de vallaha müsait değilim...
@Cervantes online ise işim erken biterse 19.30'a falan çekebiliriz.

• Beğendim
Reactions: Cervantes and Dosi
Müsait olsam ok derdim de vallaha müsait değilim...
@Cervantes online ise işim erken biterse 19.30'a falan çekebiliriz.
Konuya öndende olsa epey katkı sağladım. Yarım bırakıp gidersem sonrasında da telafi ederim zaten :A
Yalnız bazı zamanlar bu tarz işlerim çıkabilir 😱 10 gün sonra belirir bana en uymayan günler :A

• Beğendim
Reactions: Dosi and xdragxx
Kutunda büyük Mebla varsada sona bırakırsa kâr yapar belki :A sonuçta son kutuda değiştirme hakkıda var :A ama tabi çok düşük miktarda olabilir :A
Değiştirme hakkı derken. :A Teklifi kabul etmediğin sürece tüm kutuları açtırıyorsun işte değiştirme hatırlamıyorum. :A

@Aserat

• Yarışmacılar önce 8 kutu açacak sonrasında Hamdi Bey'den teklif alacaktır.
  • Sonrasında 7 kutu açacak ve Hamdi Bey'den teklif alacaktır.
  • Sonrasında 3 kutu açacak ve Hamdi Bey'den teklif alacaktır.
  • Sonrasında 2 kutu açacak ve Hamdi Bey'den teklif alacaktır.
  • Sonrasında 2 kutu açılacak ve Hamdi Bey'den teklif alacaktır.
  • 22 kutu açıldıktan sonra da geriye kalan 2 kutuda isterse kendi kutusuna gidecek isterse de diğer arkadaşının kutusuna gidecektir.