Bıraaak ben ve kendimi kandırmak, bunlar bir takım uydurma laflardır...
Bıraaak ben ve kendimi kandırmak, bunlar bir takım uydurma laflardır...
İyi bakalım bekliyoruz sürpriziİşte seni sıfırdan kurtaracak bir sürpriz gelecek
Şarkı kısmını @Tolstoyevski yapacak bende 'yardımcı' olacağım gibi başlıyoruz ama tabi bi bakmışız sadece Dosi'ye kalır
Her sene daima etkinliği yürüten liste çıkarıyor. İşin zor kısmıda o top10 listesinde yer alan şarkılarla liste oluştururum.İyi bakalım bekliyoruz sürprizi
Beraber yaparsınız onu siz, @Tolstoyevski tek başına beceremez
Şarkılar nasıl belirlenecek peki. Siz mi seçeceksiniz yoksa biz mi aday liste oluşturacağız
Top 10 listelerinden çoğu çıkar zaten. Bir de dediğin gibi önceden aday listesini sunarsınız, eksik varsa hallolur o şekildeHer sene daima etkinliği yürüten liste çıkarıyor. İşin zor kısmıda o top10 listesinde yer alan şarkılarla liste oluştururum.
Bu kez farklı olan; yarışacak listeyi size önden sunarız gözden kaçan varsa dersiniz öyle az dinlenmiş, 2. Tura bile çıkmayacak şarkıları almam. Her öneri kabul edilmez yani
İşine gelmiyor değil mi.... N'oldu? Zoruna mı gitti?...İsmail abimi karıştırma...
Müsait olsam ok derdim de vallaha müsait değilim...@xdragxx @Cervantes eğer 19 gibi aktif olabilirseniz ozaman başlayalım. Benim işim çıktı, ne kadar erken okadar iyi benim için
20.00'da başlarsa en fazla 1 saat kalırım gibi emin değilim
Konuya öndende olsa epey katkı sağladım. Yarım bırakıp gidersem sonrasında da telafi ederim zatenMüsait olsam ok derdim de vallaha müsait değilim...
@Cervantes online ise işim erken biterse 19.30'a falan çekebiliriz.
@xdragxx @Cervantes eğer 19 gibi aktif olabilirseniz ozaman başlayalım. Benim işim çıktı, ne kadar erken okadar iyi benim için
20.00'da başlarsa en fazla 1 saat kalırım gibi emin değilim
Ben müsaitim, siz kaçta başlayalım derseniz uyar bana.Müsait olsam ok derdim de vallaha müsait değilim...
@Cervantes online ise işim erken biterse 19.30'a falan çekebiliriz.
Tamam ben işim biter bitmez haber vereceğim o zaman.Ben müsaitim, siz kaçta başlayalım derseniz uyar bana.
Umarım kutumda küçük vardır Kırmızı Oda'daşımı üzmek istemem. @CervantesBirazdan başlıyoruz. Konuda bulunun
Not: şuan kutu sahiplerini etiketledim
@serhatt @Cervantes @emreemreu @Tolstoyevski @Angelica @781Ens @bazinga @Turkuazz @mrt-06 @slhttnmtl @12.Adam @Doğan @mesmeso @Burak97 @seyfullXh @Veteran @MEnes @Aserat @Gerekli24 @Emre Ozansoy @Mircan Saye @MayısKralı @cevaa
Kutunda büyük Mebla varsada sona bırakırsa kâr yapar belki sonuçta son kutuda değiştirme hakkıda var ama tabi çok düşük miktarda olabilirUmarım kutumda küçük vardır Kırmızı Oda'daşımı üzmek istemem. @Cervantes
Hadi bakalım inşallah. Ancak büyük çıksa da sıkıntı değil, canın sağolsunUmarım kutumda küçük vardır Kırmızı Oda'daşımı üzmek istemem. @Cervantes
Değiştirme hakkı derken. Teklifi kabul etmediğin sürece tüm kutuları açtırıyorsun işte değiştirme hatırlamıyorum.Kutunda büyük Mebla varsada sona bırakırsa kâr yapar belki sonuçta son kutuda değiştirme hakkıda var ama tabi çok düşük miktarda olabilir
Son 2 kutu kalınca ister teklifi alır, ister kutusuna gider, istersede diğer son kutu ile değiştirirDeğiştirme hakkı derken. Teklifi kabul etmediğin sürece tüm kutuları açtırıyorsun işte değiştirme hatırlamıyorum.
Son 2 kutuda oluyor değiştirme hakkıDeğiştirme hakkı derken. Teklifi kabul etmediğin sürece tüm kutuları açtırıyorsun işte değiştirme hatırlamıyorum.
HazırımSon 2 kutuda oluyor değiştirme hakkı
Neyse @Cervantes ben de şu anda müsaitim sen de hazırsan yavaştan başlayabiliriz