Bıraaak ben ve kendimi kandırmak, bunlar bir takım uydurma laflardır...![]()
Bıraaak ben ve kendimi kandırmak, bunlar bir takım uydurma laflardır...![]()
İyi bakalım bekliyoruz sürpriziİşte seni sıfırdan kurtaracak bir sürpriz gelecek
Şarkı kısmını @Tolstoyevski yapacak bende 'yardımcı' olacağım gibi başlıyoruz ama tabi bi bakmışız sadece Dosi'ye kalır![]()
Her sene daima etkinliği yürüten liste çıkarıyor. İşin zor kısmıda oİyi bakalım bekliyoruz sürprizi
Beraber yaparsınız onu siz, @Tolstoyevski tek başına beceremez
Şarkılar nasıl belirlenecek peki. Siz mi seçeceksiniz yoksa biz mi aday liste oluşturacağız![]()
Top 10 listelerinden çoğu çıkar zaten. Bir de dediğin gibi önceden aday listesini sunarsınız, eksik varsa hallolur o şekildeHer sene daima etkinliği yürüten liste çıkarıyor. İşin zor kısmıda otop10 listesinde yer alan şarkılarla liste oluştururum.
Bu kez farklı olan; yarışacak listeyi size önden sunarız gözden kaçan varsa dersinizöyle az dinlenmiş, 2. Tura bile çıkmayacak şarkıları almam. Her öneri kabul edilmez yani
![]()
İşine gelmiyor değil mi....İsmail abimi karıştırma...![]()
Müsait olsam ok derdim de vallaha müsait değilim...@xdragxx @Cervantes eğer 19 gibi aktif olabilirseniz ozaman başlayalım. Benim işim çıktı, ne kadar erken okadar iyi benim için
20.00'da başlarsa en fazla 1 saat kalırım gibi emin değilim![]()
Konuya öndende olsa epey katkı sağladım. Yarım bırakıp gidersem sonrasında da telafi ederim zatenMüsait olsam ok derdim de vallaha müsait değilim...
@Cervantes online ise işim erken biterse 19.30'a falan çekebiliriz.
@xdragxx @Cervantes eğer 19 gibi aktif olabilirseniz ozaman başlayalım. Benim işim çıktı, ne kadar erken okadar iyi benim için
20.00'da başlarsa en fazla 1 saat kalırım gibi emin değilim![]()
Ben müsaitim, siz kaçta başlayalım derseniz uyar bana.Müsait olsam ok derdim de vallaha müsait değilim...
@Cervantes online ise işim erken biterse 19.30'a falan çekebiliriz.
Tamam ben işim biter bitmez haber vereceğim o zaman.Ben müsaitim, siz kaçta başlayalım derseniz uyar bana.
Umarım kutumda küçük vardır Kırmızı Oda'daşımı üzmek istemem.Birazdan başlıyoruz. Konuda bulunun
Not: şuan kutu sahiplerini etiketledim
@serhatt @Cervantes @emreemreu @Tolstoyevski @Angelica @781Ens @bazinga @Turkuazz @mrt-06 @slhttnmtl @12.Adam @Doğan @mesmeso @Burak97 @seyfullXh @Veteran @MEnes @Aserat @Gerekli24 @Emre Ozansoy @Mircan Saye @MayısKralı @cevaa
Kutunda büyük Mebla varsada sona bırakırsa kâr yapar belkiUmarım kutumda küçük vardır Kırmızı Oda'daşımı üzmek istemem.@Cervantes
Hadi bakalım inşallah. Ancak büyük çıksa da sıkıntı değil, canın sağolsunUmarım kutumda küçük vardır Kırmızı Oda'daşımı üzmek istemem.@Cervantes
Değiştirme hakkı derken.Kutunda büyük Mebla varsada sona bırakırsa kâr yapar belkisonuçta son kutuda değiştirme hakkıda var
ama tabi çok düşük miktarda olabilir
![]()
Son 2 kutu kalınca ister teklifi alır, ister kutusuna gider, istersede diğer son kutu ile değiştirirDeğiştirme hakkı derken.Teklifi kabul etmediğin sürece tüm kutuları açtırıyorsun işte değiştirme hatırlamıyorum.
![]()
Son 2 kutuda oluyor değiştirme hakkıDeğiştirme hakkı derken.Teklifi kabul etmediğin sürece tüm kutuları açtırıyorsun işte değiştirme hatırlamıyorum.
![]()
HazırımSon 2 kutuda oluyor değiştirme hakkı
Neyse @Cervantes ben de şu anda müsaitim sen de hazırsan yavaştan başlayabiliriz![]()