Balaban Balaban İsmail Balaban
Yani o izlenimi aldım senden diyorumSurvivor'cı ışığı nedir?
Ben bu defteri kapatalı tam 6 yıl oldu. Özellikle 2010 - 2015 arası gerçekten severek izlerdim ama neyse ki kendimi bu bataklıktan kurtardım.
Bende kurtarmıştım kendimi bir kaç senedir ama bu sene son 1 ay fena kaptırdım kendimi 6 aylık yarışmada 1 ay bakmak normal herhalde seneye ne olacak bilemiyorum ama yine ilk aylarda bakmamSurvivor'cı ışığı nedir?
Ben bu defteri kapatalı tam 6 yıl oldu. Özellikle 2010 - 2015 arası gerçekten severek izlerdim ama neyse ki kendimi bu bataklıktan kurtardım.
Aleyna kimle iyiysse ona yanaşma tik tok videoları için reklam yapmak isterBence Ayşe zirvede kin varsa onu seviyor tam @serhatt ın ruh ikizi
Yani o izlenimi aldım senden diyorum
Darısı başıma diyelim. Ben de kapatmak istiyorum artık...
Hiç prim vermeyin ya, diğer şampiyon olanlara noldu sanki? Hepsi unutuldu gitti.Bende kurtarmıştım kendimi bir kaç senedir ama bu sene son 1 ay fena kaptırdım kendimi 6 aylık yarışmada 1 ay bakmak normal herhalde seneye ne olacak bilemiyorum ama yine ilk aylarda bakmam
------
Aleyna kimle iyiysse ona yanaşma tik tok videoları için reklam yapmak ister
@The_Erinch semihten sonra seninki de sıvama faslına geçti 😂😂Bende kurtarmıştım kendimi bir kaç senedir ama bu sene son 1 ay fena kaptırdım kendimi 6 aylık yarışmada 1 ay bakmak normal herhalde seneye ne olacak bilemiyorum ama yine ilk aylarda bakmam
------
Kuz neyse ben ağlamaya gidiyorum bu hayat merve - Sergen-Steven-berkay gibi iyiliğine ihanetle karşılık verenlerle dolu bu Survivor'dan bu dersi çıkardımBende kurtarmıştım kendimi bir kaç senedir ama bu sene son 1 ay fena kaptırdım kendimi 6 aylık yarışmada 1 ay bakmak normal herhalde seneye ne olacak bilemiyorum ama yine ilk aylarda bakmam
------
Batuhan hala tt Acun şu an onu all star A almak için arıyordur kesin @Dosi @dreamyMacun bana kırmızı davetiye yolladı da çıkmadım.
------
Ben seçici bir insanım uydurma. .ss
Üst üste katılmasın. Kariyerine devam etsin. DeğmezBatuhan hala tt Acun şu an onu all star A almak için arıyordur kesin @Dosi @dreamy
------
@Çiğdem sarışın renkli gözlü erkekler bana erkek gibi gelmiyor diyordu İsmail hogatha yı da tuş etti dün akşam @serhatt @Angelica @Dosi @The_Erinch @Maskeli Fedai @DarkLegenD @mrt-06 @Emre Ozansoy @dreamy Ekli dosyayı görüntüle 104396
Batuhan için iyi oldu, yeniden parladı.Batuhan hala tt Acun şu an onu all star A almak için arıyordur kesin @Dosi @dreamy
------
@Çiğdem sarışın renkli gözlü erkekler bana erkek gibi gelmiyor diyordu İsmail hogatha yı da tuş etti dün akşam @serhatt @Angelica @Dosi @The_Erinch @Maskeli Fedai @DarkLegenD @mrt-06 @Emre Ozansoy @dreamy Ekli dosyayı görüntüle 104396
Heyatım Batuhan 24 yaşımda yani sen de Çiğdem ablan gibi kart kaçıyorsun yeni parlakların yanındaBatuhan için iyi oldu, yeniden parladı.
Marul rakipsiz.Onlar açık açık saf değiştirdi arkadan konuşmadı
------
Marula rakip mi olsam
------
Tam hayalimdeki gibi
Bende 25 buçuğum ne var yani, sen aramızdaki en kart kişisin, derdine yan.Heyatım Batuhan 24 yaşımda yani sen de Çiğdem ablan gibi kart kaçıyorsun yeni parlakların yanında
@Dosi 35 @The_Erinch 40 @Angelica 55 yaşında veBende 25 buçuğum ne var yani, sen aramızdaki en kart kişisin, derdine yan.
2016 civarları beni 40 sanıyordun. 5 senede 5 yaş gençleştim demek iyi iyi
Diğerleri yaşlı olabilir ama ben gencim.
İstatik İsmail'in Poyraz'dan önde olduğunu söylüyor ama bak Acun'un sayfası. Diğer sayfalara bakarak mı yazdın acaba Üstelik sadece performans bakılsaydı başka isimler zirve olmalıydı. Ada yaşantısı, başkaları ile iletişim, duruş, karakter hepsi kriter olarak belirliyor.Poyraz oyunlarda bariz daha iyidi ama kazanan başka yarışmacı İstatistikler herşeyi konuşuyor şuda anlaşılıyor adalet yok