TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Acun'u ve güreş federasyonunu tebrik ederim ancak. :)

missile yemen GIF by euronews

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Survivor'cı ışığı nedir? :A

Ben bu defteri kapatalı tam 6 yıl oldu. Özellikle 2010 - 2015 arası gerçekten severek izlerdim ama neyse ki kendimi bu bataklıktan kurtardım. :A
Yani o izlenimi aldım senden diyorum :A

Darısı başıma diyelim. :bhr: Ben de kapatmak istiyorum artık... :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Survivor'cı ışığı nedir? :A

Ben bu defteri kapatalı tam 6 yıl oldu. Özellikle 2010 - 2015 arası gerçekten severek izlerdim ama neyse ki kendimi bu bataklıktan kurtardım. :A
Bende kurtarmıştım kendimi bir kaç senedir ama bu sene son 1 ay fena kaptırdım kendimi :A 6 aylık yarışmada 1 ay bakmak normal herhalde :A seneye ne olacak bilemiyorum ama yine ilk aylarda bakmam :A
------

Bence Ayşe zirvede kin varsa onu seviyor :A tam @serhatt ın ruh ikizi
Aleyna kimle iyiysse ona yanaşma :A tik tok videoları için reklam yapmak ister :A

Yani o izlenimi aldım senden diyorum :A

Darısı başıma diyelim. :bhr: Ben de kapatmak istiyorum artık... :A
Bende kurtarmıştım kendimi bir kaç senedir ama bu sene son 1 ay fena kaptırdım kendimi :A 6 aylık yarışmada 1 ay bakmak normal herhalde :A seneye ne olacak bilemiyorum ama yine ilk aylarda bakmam :A
------

Aleyna kimle iyiysse ona yanaşma :A tik tok videoları için reklam yapmak ister :A
Hiç prim vermeyin ya, diğer şampiyon olanlara noldu sanki? Hepsi unutuldu gitti. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
------

@The_Erinch semihten sonra seninki de sıvama faslına geçti 😂😂
------

------

Kuz neyse ben ağlamaya gidiyorum bu hayat merve - Sergen-Steven-berkay gibi iyiliğine ihanetle karşılık verenlerle dolu :T :T bu Survivor'dan bu dersi çıkardım :T :T

Son düzenleme:
Hiç iftira atılmasın bütün oyunlarda üst düzey performans gösterdi, hak etti. :Z Tebrikler İsmail&Batuhan :Z
------

Onlar açık açık saf değiştirdi arkadan konuşmadı :A
------

Marula rakip mi olsam :A
------

Tam hayalimdeki gibi :A
Marul rakipsiz. :A

Son düzenleme:
Poyraz oyunlarda bariz daha iyidi ama kazanan başka yarışmacı İstatistikler herşeyi konuşuyor şuda anlaşılıyor adalet yok
İstatik İsmail'in Poyraz'dan önde olduğunu söylüyor ama :A bak Acun'un sayfası. Diğer sayfalara bakarak mı yazdın acaba :A Üstelik sadece performans bakılsaydı başka isimler zirve olmalıydı. Ada yaşantısı, başkaları ile iletişim, duruş, karakter hepsi kriter olarak belirliyor.
IMG_20210626_191555.jpg

@xemrexxx