The_Erinch
Favori Üye
Bu kız kalaydı sağlam pskopat olucktı...@xdragxx @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @The_Erinch gelin bir duyguyu değerlendirelim Ekli dosyayı görüntüle 104381
Korktular erkenden ayağını kaydırdılar
Bu kız kalaydı sağlam pskopat olucktı...@xdragxx @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @The_Erinch gelin bir duyguyu değerlendirelim Ekli dosyayı görüntüle 104381
Herhangi bir elektrik, duygu alamadım..@xdragxx @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @The_Erinch gelin bir duyguyu değerlendirelim Ekli dosyayı görüntüle 104381
------
Son 45 dk dayan abimm, n'olur dayan?Bitmedi miiii yaaaaa dahaaaaaaaaa
Masterchef başlasın
Öyleymiş sonradan videolarını izledimBu kız kalaydı sağlam pskopat olucktı...
Korktular erkenden ayağını kaydırdılar
Çok fenaydı tek başına öttürüyordu vallaÖyleymiş sonradan videolarını izledim
Yokluktan ve pandemidenBu batağa sende mi düştün?
Senin dün bi tweetin tutmuştu bayağı tebrikler.@pompy Reyis yan hesabından girmiş twittera @Dosi @Angelica @mrt-06 @The_Erinch @Emre Ozansoy @dreamy Ekli dosyayı görüntüle 104375
Arada sırada..Ucundan mı
Allah bir daha düşürmesin.Yokluktan ve pandemiden
------
Senin dün bi tweetin tutmuştu bayağı tebrikler.
Aleynalar da maviydi kırmızı dedi onlar dönek olmuyor mu.+Sergen +yiğit ve biri daha varmış kırmızıyken Poyraz diyen
Kız en azından takımımı satmam deyip dolaylı yoldan Merve ve Sergen'e de laf atmış olduDuygu mavi takımda ymış kız elendiğinde Poyraz kızla tokalaşmamak için yerinden kalkıp gitmiş
Onlar dışlanan tayfa ondanAleynalar da maviydi kırmızı dedi onlar dönek olmuyor mu.
Çıksın, itirazım yok.Gecenin sözü @serhatt batu seninle de bir yola çıksın mı x😂😂Ekli dosyayı görüntüle 104379
Onlar açık açık saf değiştirdi arkadan konuşmadıAleynalar da maviydi kırmızı dedi onlar dönek olmuyor mu.
Marula rakip mi olsam
Tam hayalimdeki gibiÇok fenaydı tek başına öttürüyordu valla
Hesabın ismini öğrenebilir mym?@pompy Reyis yan hesabından girmiş twittera @Dosi @Angelica @mrt-06 @The_Erinch @Emre Ozansoy @dreamy Ekli dosyayı görüntüle 104375
Hain @mrt-06 paylaşmış yukarıda 😂😂Hesabın ismini öğrenebilir mym?
Olm değiştir şu pp hep kahkaha atıyorumHain @mrt-06 paylaşmış yukarıda 😂😂
Favorin kim abi?Olm değiştir şu pp hep kahkaha atıyorum
MerveFavorin kim abi?
Bi bitmedi yarışma İsmail kazanırsa konuya belki el atarım. Kazanmazsa hiç uğraşmamFavorin kim abi?